Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Át lehet így verni pénzéhes nőket?
Van egy milliárdos rokonom, a felső ezer tagja.
Luxus villa, luxus kocsi alap. Egyszer mondta hogy ha gondolom kölcsön ad egy luxus kocsit és egy luxus villát egy éjszakára. Gondoltam így szerzek valami pénzéhes nőt és talán ha látja az ál anyagi helyzetemet, akkor egy éjszakára sikerülhet egy ilyen nőt lefektetni
Egyszerűen nem látom magam előtt a szituációt.
Kapsz kocsit, lakást, egy estére.
Vagyis van pár órád, hogy oda menj egy plazacicához, szóba elegyedj vele, megpuhítsd, és rávedd, hogy kocsival elvihesd egy idegen helyre, dugni.
Ha ennyire jól megy a csajozás, akkor minek a luxus kölcsönbe?
Sose értettem, hogy akar valaki kocsival csajozni. Ez a gyakorlatban hogy néz ki?
Egy gyakorlott golddigger ránéz a cipődre, meg az órádra, és levágja, hogy kamu vagy. Úgyhogy ezeket is kérd kölcsön aznap estére.
(Amúgy tényleg vannak ilyen csajok, még az sem zavarja, hogy a pasi a barátnőjével van az adott szórakozóhelyen, simán rámászik. Nem tudom milyen elven működnek, mert másnap a legtöbbet úgyis kidobják... Aztán az is lehet, hogy ezek hivatásosak, és az este végén kiállítják a számlát... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!