Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, szerintetek ki jobb csaj: Scarlett Johansson vagy Kristen Stewart?
Azért unják mert megmondták.Attól hogy kötelezően dicsérik a filmet még nem szeretik igazán.Őszintén megmondom,nem emlékszem melyik interjúban hallottam(lehet hogy Pattinson mondta)valami olyasmit hogy a csaj tudja hogy milyen pocsék a film és már leáldoztak neki mint színésznőként,úgyhogy más filmekben akar szerepelni.
Ha nem látnám a jeleket én is azt mondanám hogy imádják a filmet,de "tisztelem" őket annyira szakmailag hogy feltételezzem róluk hogy igenis látják az orbitális méretű hibákat a filmekben.Mert attól hogy az emberek szándékosan nem látják őket,attól ők még tudják,nem hülyék.
Ezért mondom hogy a Cosmopolis jó volt.Mert Pattinson levedlette a vámpír jelmezt,és komolyabb dolgok után nyúlt,ami sokkal jobban állt neki,és itt felemeltem a kezem,és kimondom hogy jó színész lehetne belőle(bár a filmben volt egy két hiba azért)
Kristen Stewart IS jobb lehetne az idők folyamán,ha ő is levedlené ezt a fantasy világot,mert egyszerűen...nem áll jól neki.Egyszerűen nem az ő típusa a fantasy,csak akkor lenne jó(!)ha gonoszt játszana.Nem bántás,de tényleg,g*ci jól állna neki a kegyetlen hidegvérű gyilkos jéghercegnő szerepe(talán cserélni kellett volna Charlize Theronnal...)
De nem,neki azok a szerepek állnak jól mint amilyet a Runaways adott neki!Teljesen elhittem hogy az a kemény,laza nő akit a képernyőn látok Joan Jett.
Szóval a kutya ott van elásva hogy gyakorlatilag ott lettek a legjobbak ahol a legrosszabbak.Ejjnye tessék jobban filmet válogatni gyerekek!
Nem arról beszéltem hogy mennyire nagyon cejetik egymást és milyen cépen tudnak egymásra mosolyogni hanem hogy elegük van abból a gyér kínálatú térből amit a sorozat ad nekik.Arra próbálok kilyukadni hogy nem szentimentális barmok.Rossz forgatókönyv,rossz rendezés,rossz alapmű,és ezt tudják.Profi körökben a jó film ellenpéldájának hozzák fel az egészet.
Nem tudom,nekem az a gondolat hogy nem imádják a filmet amiben szerepelnek adja meg a reményt hogy nem elveszett színészek,ez az egyetlen dolog ami visszatart attól hogy tiszta szívből és zsigerből utáljam a sorozatot,de ha továbbra is vitatkozni akarsz erről és bebizonyítod odaadásukat munkájukkal kapcsolatban szívesen átbillenek a mérlegen.
Mások véleménye szerint még kedvesen és cukin állok hozzá a filmhez.
És attól hogy nem szeretem még nem mondhatom meg róla a véleményem?(meg úgy mellesleg az igazat?)
Amúgy csak ennyit fogtál fel abból amit írtam?Hogy nem szeretem?Mást nem sikerült befogadni?
Mondd el hogy mi a véleményed arról amit a színészekről írtam,kérlek.Vagy térj ki akárhova ahova szeretnél(jó indulattal vita nélkül,ígérem)
(előző vagyok még)Azt szégyenszemre elfelejtettem mondani hogy Robert sokkal feltűnőbben rühelli a szériát.Rengeteg interjúban említette,ha szeretnéd megtaláltam az oldalt ahol én is olvastam erről,tessék:
Nem akarok újabb vitát szítani,de akkor már mutatok értékelhető alapokat az állításaimhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!