Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, szerintetek ki jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, szerintetek ki jobb csaj: Scarlett Johansson vagy Kristen Stewart?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 11:21
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Ja, az alkonyatkedvelő CSAJOK meg hogy istennőítik hogy milyen szép...:S

Mellesleg én is lány vagyok, de így lányszemmel is Scarlett a nyerő

2010. jún. 25. 21:20
 12/26 anonim ***** válasza:
70%
Scarlett
2010. jún. 26. 00:23
 13/26 anonim válasza:
72%

Scarlett.

Kirsten meg nem csaj, hanem egy kisfiú.:)))

2010. aug. 5. 14:02
 14/26 anonim ***** válasza:
68%

Scarlett Johansson gyönyörű.

Kristen Stewart ronda

2011. okt. 9. 14:33
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű válasz(gyengébbek kedvéért: SCARLETT)

Benne van valami belső szépség is,nem csak egy üres drogos fabábú.

2012. szept. 19. 18:44
 16/26 anonim ***** válasza:
10%

Ti azt hiszitek, hogy ő egész életében ilyen komor, és csak néha csal egy mosolyt az arcára.. Nem!! Ő egy nagyon szép, aranyos, és vidám lány, csak neki az a szerepe ebben a filmben, hogy egy visszahúzódó, magányos lányt játsszon. Ettől még az életben lehet boldog, csak ez volt a szerepe a filmben. Ha azt mondják neki, hogy mindig komor, és magányos legyen a film alatt, azt teszi, ő ezért kap pénzt, ez a munkája! Ez életben ettől függetlenül vidám és élénk nő!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Úgyhogy szerintem neki van a legszebb mosolya a világon!

Utolsó válaszoló: miért is drogos? Mert te csak úgy látod őt képeken, hogy nem mosolyog. De igenis mosolyog! Minden fotózáson széles mosollyal jelenik meg, és erre bizonyíték, az a sok kép amit linkeltem!

2012. dec. 30. 10:01
 17/26 anonim ***** válasza:

Invalid Request

Igen igazad van,ez a mondat sokat elárul Kristen Stewart mosolyáról.

Komolyra fordítva a szót,nem azért nem kedveljük őt mert komor és nem mosolyog,hanem azért mert képtelen egy érzelemnél többet varázsolni az arcára forgatások közben.Egyszerűen látszik rajta hogy un mindent.

Persze hogy mosolyog,minden arcizmokkal rendelkező ember tud mosolyogni,Hitler is tudott mosolyogni,attól még Hitler maradt.

Nem tudom hogy te mennyire ismered a te Krisen kStewartod,de én biztosra tudom hogy még ő is rühelli a Twilight filmeket,Robert Pattinsonnal és Taylor Lautnerrel együtt.Mind unják már ezt az egészet,és ez látszik is rajtuk.

Na jó,nem akarok úgy hangzani mint egy filmnáci,ő is jó valamiben.

Ha valakinek nincs széles színészi repertoárja,nyugodtan elmehet karakterszínésznek.Ez azt jelenti hogy mindig egy féle karakter eljátszására törekszik és azokra jelentkezik.Robert Pattinson is ilyen.Őt a köcsög kis gengszter szerepében lehetne elképzelni,Kristen maradhat a depressziós,érzelem nélküli tinilány.

2012. dec. 30. 14:37
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem jöttek be a képek bocs. De miért unnák? Hiszen imádtak a filmen dolgozni. Azért unnák, mert te úgy gondolod? Mert nem csaptak egy hatalmas bulit a film vége alkalmából? Gondolkodj már.
2012. dec. 31. 16:29
 19/26 anonim ***** válasza:

amúgy a képek: remélem most bejönnek

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. dec. 31. 16:31
 20/26 anonim ***** válasza:

nem jönnek be. de itt meg lehet nézni őket, lent.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2012. dec. 31. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!