Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 éves lány vagyok és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lány vagyok és még nem volt barátom. Tudnátok tippeket adni?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok és még nem volt barátom. Őszintén mondom, hogy elegem van a magányból és a szex is hiányzik, így úgy döntöttem, hogy elég, a kezembe veszem az irányítást. Volt már randi, kézfogás, csók, de komolyabb dolgok még nem. Fiúk! Főleg hozzátok szólnék. Ti mikor tartotok vonzónak egy lányt? Úgy értem nyilván akkor ha szép, de most a viselkedésre gondolok. Legyen beszédes vagy inkább csendes, harsány vagy visszahúzódó stb. Mi jön be nektek? Mikor figyeltek fel egy lányra?

Lányok! Ti hogyan szoktatok flörtölni a pasikkal?

Tudom, talán kicsit gáz 21 évesen ilyen kérdéseket feltenni, de az ilyesmiben sosem voltam túl jó, nem megy az ismerkedés és az sem, hogy a kiszemeltem figyelmét magamra hívjam. Ebben szeretnék tanácsot kérni.

2018. nov. 2. 15:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy?
2018. nov. 3. 17:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hasznos dolgokat írtatok! :)
2018. nov. 3. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!