Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak miért nem járnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért nem járnak kozmetikushoz 34 év fölött?

Figyelt kérdés

Kollagen feltoltes, arcfiatlitas, bozontos szemöldök megszüntetés?

:S

2018. nov. 2. 01:54
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Hagyjuk a kort meg a genetikat!

30 fölött férfiak azért vegyék már észre ha kozmetikusra van szükség legyenek ápoltak. Az ő bőrük ugyanúgy ki van téve időjárásnak kornak nem alvasnak stressznek kevésbé mert a gyerek miatt nem ők idegeskedek. De könyörgöm ne bozontos szemoldokkel!!!

2018. nov. 2. 16:30
 42/45 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, de nők körében elég népszerű pl. a spinning, az aerobic, és ezek is vannak edzőtermekben, és nem csak január-februárban.

Kérdező, a szemöldököt csak kozmetikus tudja ritkítani? Komolyan, akinek van két kis keze, az magának is meg tudja csinálni. Nők sem járnak mind kozmetikushoz.

2018. nov. 2. 16:37
 43/45 anonim ***** válasza:
88%
erdekessegkent, baratom fiatalabb nalam es mar van par ranca, mig nekem semmi (mert vigyazok a boromre), es o mindig mondogatja, hogy semmi baja vele es tok jo, stb... osszessegeben jol nez ki, de azert ilyen fiatalon ranckepzodese nem a legjobb elojel. de mint latod, ferfiakat nem erdekli. persze ferfiaknal elfogadottabbak az oregedes jelei, de nekem speciel az sem vonzo. nem kell 10 evvel fiatalabbnak kinezni, de azert szepen, lassan oregedjunk, ne 30 eves korunkra legyunk rancosak mar.
2018. nov. 2. 16:38
 44/45 A kérdező kommentje:

Te el tudod képzelni h egy pasi szemöldökcsipesszel szedegesse magának? Egyformára?

Én magamnak nem csinálom, nincs jozzá idegrendszerem, inkább kozmetikus.

2018. nov. 2. 18:33
 45/45 anonim ***** válasza:
Ki hogy érzi, én olyanért nem fizetek, amit meg tudok csinálni. :-D
2018. nov. 2. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!