Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak miért nem járnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért nem járnak kozmetikushoz 34 év fölött?

Figyelt kérdés

Kollagen feltoltes, arcfiatlitas, bozontos szemöldök megszüntetés?

:S

2018. nov. 2. 01:54
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
90%
Micsoda frusztrált férfiak vannak itt. Persze, nagyon kapós lehetsz, hogy ide írogatod az onigazolast. Aztán meg a gatyád kifizeted a fiatal csajokra. Nem vagy te már semmilyen palettán pénz nélkül.
2018. nov. 2. 13:47
 32/45 anonim ***** válasza:
6%

"Aztán meg a gatyád kifizeted a fiatal csajokra."

szívesebben költöm fiatal csajokra, mint 10 ezer / alkalom kozmetikusra (ahogy azt pár hozzászólással előbb megtudtuk).

Amúgy ne aggódj a költésem miatt, elég jól keresek, és a csajok is (nem a kis közalkalmazotti béredből kell kiindulni), hogy jusson a csajra és maradjon is elég.

2018. nov. 2. 13:52
 33/45 anonim ***** válasza:
77%
Akkor legyél büszke magadra a fizuddal meg a ronda fejeddel.
2018. nov. 2. 13:54
 34/45 anonim ***** válasza:
76%
Csajok meg röhögnek a hátad mögött.
2018. nov. 2. 13:57
 35/45 anonim ***** válasza:
40%

8-asnak tényleg igaza van!

Maszlagnak jó, hogy azaz igazi női test...csak könnyű eme ostoba szöveg mögé bújni.

2018. nov. 2. 14:14
 36/45 anonim ***** válasza:
79%
"A nők miért nem járnak edzőteremben 34 év fölött?" - Járnak, nézz be a csoportos órákra. :-)
2018. nov. 2. 15:04
 37/45 anonim ***** válasza:
en sem jarok terembe, 38 eves nokent. eleg egy szerelheto tarcsas sulyzoszett, es indul a buli... a gyerek alvasidejeben.
2018. nov. 2. 15:12
 38/45 anonim ***** válasza:

"Azert nézze már meg sok férfi huszonéves fotóját meg a mostanit." - Ácsi, miért kéne egy 30-as embernek úgy kinéznie, mint huszonévesen?

Na, de mondok még valamit, mindenki másképp öregszik, ezt persze több dolog is befolyásolhatja a genetikán kívül, de nem biztos, hogy egy 30-as felnőtt, akár férfi, akár nő, le van strapálva.

Csak magam részéről egy példa, 18 évesen festettem a hajamba két szőke tincset, mert úgy tetszett. Aztán hagytam lenőni, mert meguntam. Aztán 28 évesen megismételtem ezt a festést. Egymás mellé tettem a két fotót, és mint hogyha semmit nem öregedtem volna 10 év alatt. Lassan betöltöm a 34-et, pár hónapja egy kolléganőm nevetett, mikor szóba került az életkorom, mert azt hitte, hogy legfeljebb 25 éves lehetek.

Férfiak és nők között egyaránt van ilyen, nálunk ez családi vonás, tesómon sem látszik a kor, a szüleimen sem túlságosan. Meg olyan is van, aki gyorsabban öregszik.

2018. nov. 2. 15:12
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Az öregedést lehet lassítani is, ha odafigyel magára. Azért 34 évesen még nem kell úgy kinézni, mint a saját apja. Mondjuk ahogy írják, középkorú férfiként is még a csajozgatas meg a bulizgatas megy, mert van rá pénz. Hogy a fején meglatszik az életvitel az meg a rossz genetika, persze.
2018. nov. 2. 15:21
 40/45 anonim ***** válasza:
6%

" Járnak, nézz be a csoportos órákra. :-)"

Jaja! Köredzésre nem lehet járni január-februárban, mert a sok újévi fogadalmas csaj elviszi a helyet, utána nyugi van megint. A kondi abból él, hogy a nagy felbuzdulásban megveszik az egész éves bérletet.

Amúgy nem a duci tornáról beszéltem, ahova azok járnak, akik büszkén mondják, hogy ledobtak már 15 kilót, még van hátra 5. A fenét sem érdekel, hogy mennyi van hátra, nem kellett volna felszedni azt a húszast, akkor nem lenne hátra.

De persze az összes az utolsó fillérjét is ruhára meg fodrászra költi, mert micsoda bombázók ők.

2018. nov. 2. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!