Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak ez számomra nagyon fontos?
Figyelt kérdés
Nos, arra lennék kíváncsi, hogy a maszturbálás a csuklót, vagy a kart erősíti jobban. Tudom, hogy ennek igazából semmi értelme, de bizonyos okokból nekem fontos lenne, mert a barátaim körében felmerült ez a kérdés.2010. jún. 24. 22:33
4/21 anonim válasza:
amúgy a csukló a kar rész, szal miva?
7/21 anonim válasza:
Hülye kérdés de legyen:
Az ujjak és a csukló mozgásáért felelős izomzat javarészt az alkarban van, de mivel nem maszturbálsz naphosszat, nemigen erősít semmit :D
8/21 anonim válasza:
b*szki szakadok x'DD
hogy embereket mik foglalkoztatnak xD
9/21 anonim válasza:
xd,bennem még fel sem merült ez a kérdés,de ha más nem ad normális választ,majd akkor én adok:D
sztem az ujjakat jobban igénybe veszed,meg a kezed belső szerkezetét,szal sztem azt,de ez kit érdekel?:DDD
17 F
10/21 anonim válasza:
az agyadat biztos nem erősíti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!