Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos kèrdès, inkabb elvált elhagyott nők valaszai erdekelnek. Szerintetek?
És annyi a kérdés, hogy "szerintetek?"
Mit lehet erre mondani? Vannak mindenféle emberek. Én váltam el a férjemtől, és nyilván megviselt mindkettőnket a dolog. Neki egy-két futókalandja volt csak, négy éve egyedül van. Nekem sem jött össze igazi párkapcsolat, de jól elvagyok egyedül. Ő még néha fűzöget, de tudom, hogy csak azért mert magányos.
Akiket leírtál, nyilván vagy azért mondogatják ezt maguknak hogy könnyebb legyen elviselni, hogy otthagyták őket, vagy mert őket is fűzögetni az ex, vagy mondogat nekik olyat, hogy megbánta, meg ha előről kezdhetné, máshogy csinálná. Te ezt kívülállóként végülis nem tudhatod. Az más kérdés, hogy a legtöbb pasi csak azért nyomat ilyen dumákat, hogy ne legyen rossz a viszony a gyerekek miatt vagy mert a lakhatása tényleg ott volt a legjobb, a szerető nem főz stb.Ha megcsalás volt a háttérben, őszinte érzelmeket nem feltételeznék.....
2,5 éve váltunk el, egyszer nem gondoltam arra hogy nem kellett volna, egyszer nem kerestem meg olyna üzelettel hogy próbáljuk újra, egyszer nem néztem rá "úgy".... 2 hetente hozom viszem a gyerekeket... Nagyba tojok a fejére!
F35
Látod, pont ezért mondják azt, hogy egy gyerek örökre összeköt. Sose fogja az egyik (Vagy egyik se) lezárni rendesen a kapcsolatot, és mindig belelát valami pluszt.
Nálunk a C verzió van. Mi nem érzünk egymás iránt semmit, 5 éve váltunk el. Túlléptem rajta én is.
Az exem barátnője hisztizik minden egyes láttatáskor, hogy jön ő is a gyerekért. Nem meri egyedül ideengedni, mert ki tudja, hogy mi lesz. Állandóan faggatja a gyereket, hogy milyen az új kapcsolatom. Amíg ott van, addig meg egyvégtében nyalja az apját a gyerek előtt, az ölébe ül, célozgat a szexuális életükre. 13 éves a fiunk. Annyit ért el, hogy nem akar a gyerek láthatásra menni. Persze biztos, hogy én nevelem az apja ellen, mert -vissza akarom szerezni.
Kezd nálam is betelni a pohár a nővel, de nem akarok viszályt a gyerekem apjával.
atyaég.
te úgy beszélsz, ahogy írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!