Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos kèrdès, inkabb elvált elhagyott nők valaszai erdekelnek. Szerintetek?
Engem is fűznek az exek.
Szerintem azt hiszik, ha már megvolt a nő nekik, az övéké is marad valahol mégha külön is vannak.
Egyik barátommal igy "jártunk" kb 10 évig. Hol együtt voltunk, hol neki is, nekem is volt valakim, de attol még egymásba gabalyodtunk, aztán amikor senkink nem volt megint összejöttünk, amolyan testi lelki biztos pont voltunk egymásnak. Csak azért szűnt meg, mert most nem élünk jelenleg egy városban.
Szerintem az már nem szerelem, hanem csak birtoklási vágy. A legtöbb férfi még sokáig úgy tekint a gyereke anyjára, hogy az "övé". Nálunk nem azt érzem, hogy engem szeret, inkább azt, hogy a párom utálja. Féltékeny.
Ebben persze benne van az is, hogy ő azzal se volt boldog, akiért elhagyott. A következő nővel se sikerült a kapcsolata, pár hónapja szakítottak. Most megint egyedül maradt, és ő se lesz fiatalabb, egyre nehezebb új nőt felszedni. Más téren is érték kudarcok.
És akkor ott vagyunk mi: a házasságunk jó, közös gyereket vállaltunk, az anyagi helyzetünk végre rendezett és stabil, a gyerekek szeretik a nevelő apjuk, minden szempontból elégedettek lehetünk. Nagyon b.ssza a csőrét, hogy ezt az életet élhette volna, ha nem dobja el egy pár hónapos kalandért.
(Nem, nem ilyen életünk lett volna együtt, mert nem véletlen, hogy mellette nem jutottunk előre, és nem vállaltam volna vele több gyereket. Poros nyomába nem érhet a második férjemnek. Persze ez is bosszantja, hogy nem hogy nem maradtam egyedül, de nyilvánvalóan jobb párt találtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!