Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Abban mi a buli sok férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uránoszi farkas kérdése:

Abban mi a buli sok férfinak hogy eltartja a felnőtt, munkaképes barátnőjét?

Figyelt kérdés

tehát gyerek sincs, csupán arról van szó hogy a kisasszony lusta dolgozni ezért el kell tartani.

sok férfi pedig mosolyogva belemegy ebbe, sőt, még örülnek is hogy van barátnőjük...

mi abban a jó ha kvázi úgy élnek mint egy apa és lánya, mert az apák szokták eltartani a lányaikat.

2018. okt. 28. 08:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
85%

Abban mi az aranyàsàs, ha két fél ebben egyezik meg?

Fentebb írta az egyik hökgy, albérleti díjból van bevétele.

Abból nekem is, mert apum hàzàt kiadtam mikor meghalt, emelett én is rendelkezem gyerektartàssal.

Ha vannak olyan pàrok, akiknek így jó, az messze nem aranyàsàs.

Ugyanis egymás TÀRSAI!

2018. okt. 28. 13:43
 32/40 anonim ***** válasza:
11%
Nem egymás társai. A nő a férfi különbejáratú háziqrvája. Ugyanúgy pénzért teszi szét a lábát, csak mindig ugyanaz a kuncsaftja.
2018. okt. 28. 14:32
 33/40 anonim ***** válasza:
94%

A párom kiszámolta, hogy hétköznaponként napi két-három órát spórolok meg neki azzal, hogy elvégzek mindent itthon.

Mivel utazással együtt napi 12 órát van távol hétköznap, tehát az a pár óra szuper értékes.

Továbbá, mivel felnőtt élete nagy részében egyedül végezte ezeket (négy év kivételével), pontosan tudja mennyi energiát spórol ezzel, éppen ezért is ragaszkodott ahhoz, hogy honorálja.

Nem gondolom magam prostinak ezért, a párkapcsolati rész ingyen van, inkább titkárnő, házvezetőnő, szakács, kertész és állatgondozó vagyok.

Időt spórol ezzel.

Tudom, átlag magyar pasinak ez ingyé' jár, mert megkapta ezt anyutól is.

2018. okt. 28. 15:07
 34/40 anonim ***** válasza:
3%
#33 Ha valóban elvégzel minden házimunkát, akkor rád nem vonatkozik, amit írtam. Igazából ez az ideális családmodell. Csak azokat a nőket ítélem el, akik sem munkát vállalni, sem házimunkát végezni nem hajlandók, de elvárják, hogy a férfi eltartsa őket. Ilyen a nők többsége.
2018. okt. 28. 15:10
 35/40 anonim ***** válasza:
72%
#34 A nők többsége dolgozik, a házimunkát meg hazánkban nagy részt a nők végzik. A férfiaknak kb 20%-a végez házimunkát. Üdv a valóságban.
2018. okt. 28. 15:25
 36/40 anonim ***** válasza:

Érdekes körökben mozogsz.

Egy ideig SZM-es voltam, meg alapvetően több száz nővel, családdal álltam kapcsolatban.

Ráadásul vagyok akkora bunkó, hogy rá is kérdezek.

Az eredmény pedig lesúlytó. A férfiak, apák maximum segítenek.

Exem is ilyen volt, azért is ex.

A lakásaimat már nem adom ki egyedülálló férfiaknak, mert eddig szinte csak szívtam velük.

Ellenben monjuk az elvált anyuka albérlőmmel, akit vissza is sírok, annyira szuper volt. Két kicsi lánnyal éltek 42nm-en, de soha nem volt kosz, rumli is max a kijelölt játszósarokban. Pedig teszteltem is, volt hogy a szerződésben szereplő havi egyszeri lakásmegtekintést hirtelen előrehoztam (kb úgy, hogy "szia! Tudom, hogy csak három nap múlva mennék, de nem fogok ráérni, de egy negyed órán belül ott tudnék lenni. Otthon vagytok?)

Na, anyukánál sosem volt ez gond, náluk mindig minden rendben volt.

Viszont kétpasis albérlőnél megtörtént az a csoda hogy a hívás után annyit hallottam a lakásból, hogy "Segíccsémá' pakolni b+, mer'a kellemetlen illatú prostituált (nem ilyen megfogalmazásban) most akar jönni!"

2018. okt. 28. 16:18
 37/40 anonim ***** válasza:
4%
"rendelkezem gyerektartàssal" Mint fő jövedéki forrással -Hányadékok. Sok ilyen nőt megpumpáltam. Miután kibaxák panaszkodik, hogya bíróság csak 100 euró asszonytartást itélt meg. Lefalcolnak, miután látják nálam nem fognak élősködni. A munkavállalás mint opció nem fodrdul meg agyukban.
2018. okt. 28. 16:26
 38/40 anonim ***** válasza:
9%
#35 Ez minden, csak nem a valóság. A mai fiatal nők nagy többsége nem hajlandó és nem is képes semmilyen házimunkát elvégezni. Egy kezemen meg tudom számolni, hány 30 alatti nőt ismerek, aki rántottánál bonyolultabb ételt el tud készíteni.
2018. okt. 28. 16:38
 39/40 anonim ***** válasza:

Nos, én már nem vagyok 30 alatti nő, de akiket ismerek abból a korosztályból,azok azért összedobnak ezt-azt és ha főzni annyira nem is, de takarítani simán tudnak és szoktak is.

Mindazonáltal azt is meséld el, hány olyan harminc alatti nőt ismersz akit eltart a párja és ő nem csinál semmit otthon. Mert ne feledd, pontosan ugyanannyi pasit ismersz, aki ennyit képes fizetni a punciért. Nem szomorú? Amúgy ő bajuk, gondolom, nem tart senki fegyvert a fejükhöz.

2018. okt. 28. 18:08
 40/40 anonim ***** válasza:

Én sem 30 alatti vagyok, de 18 éves korom óta egyedül vagyok, vagy tàrssal, elég rég főzök, és nem tojàsràntotta a fő tudomànyom.

Nem vagyok prosti azért, mert egy több éve tartó kapcsolatban most (idén) ezt beszéltük meg.

Nincs robotporszívóm, nincs mosogatógépem, mégis rend és tisztasàg van.

Azért mert egyes emberek, akik magukat férfinak képzelik, és egy kiflit a pofàjàba vàgna a tàrsànak, na az meg az én szememben egy nagy rakàs szerencsétlenség.

Attól, mert vannak pàrok akik úgy élnek mint mi, és a fentebb írt hölgy, attól a vilàg még nem àll meg, talàn csak az olyan kis taknyosok szemében, mint a Kérdező.

Nekem meg ez a véleményem.

2018. okt. 28. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!