Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Abban mi a buli sok férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uránoszi farkas kérdése:

Abban mi a buli sok férfinak hogy eltartja a felnőtt, munkaképes barátnőjét?

Figyelt kérdés

tehát gyerek sincs, csupán arról van szó hogy a kisasszony lusta dolgozni ezért el kell tartani.

sok férfi pedig mosolyogva belemegy ebbe, sőt, még örülnek is hogy van barátnőjük...

mi abban a jó ha kvázi úgy élnek mint egy apa és lánya, mert az apák szokták eltartani a lányaikat.

2018. okt. 28. 08:30
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
17%
Mert ez is csak még jobban elősegíti, hogy függjön tőle a nő, erősíti a férfiban az alfahím-érzetet, hogy a kapcsolatban ő a domináns. Emellett pedig a nő nagyobb eséllyel lesz majd toleránsabb a férfival szemben, hajlamosabb lesz szemet hunyni a hibái felett(akár egy megcsalás felett is), mert ki van szolgáltatva neki, nélküle nem képes boldogulni. Összességében tehát a pasi jár sokkal jobban, kvázi magához láncol egy fix pooncit.
2018. okt. 28. 09:02
 12/40 anonim ***** válasza:
85%
Vicces,én még sose láttam olyat a környezetemben,hogy egy férfi eltart egy nöt. Olyat viszont elég sokat,hogy a nö kétszer annyit keres,mos,föz,takarít,neveli a gyereket,a faszi meg cserébe egy bunkó tapló,aki mindenki életét csak megkeseríti. Érdekes,nem? Hogy ugyanott élünk és mégis mennyire más tud lenni a szociális környezetünk és a tapasztalataink.
2018. okt. 28. 09:02
 13/40 A kérdező kommentje:

Irigy? Irigy vagyok azokra akiknek kolonc barátnőjük van? Bitosan az vagyok...

EGyetlen nő se lehet olyan jó hogy kitartsam. Max. a gyerekemet tartom el, nem felnőtt embereket.

2018. okt. 28. 09:03
 14/40 anonim ***** válasza:
6%
Mert balekok. Jobban megéri hivatásosokhoz járni: egyrészt olcsóbb, mint barátnőt tartani, másrészt nem kell egész álló nap elviselned őket.
2018. okt. 28. 09:08
 15/40 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes, hogy nem koloncnak tartjàk azokat a nőket a férfiak, akiket szerinted "eltartanak".

Én is dolgoztam eddig, de most itthon vagyok.

Rengeteg nőt ismerek aki otthon van pl 3 gyerekkel, de olyat is, akinek csak egy gyereke van.

Mégis mi a búbànatos fenéért kéne, hogy mindenki úgy élje az életét, ahogy te elképzeled?

Kéne a nyűgnek egy olyan férfi (?) aki hagyna éhen halni, ha esetleg egy betegség miatt nem tud valaki x ideig dolgozni!

Egy kapcsolat két emberről szól, két ember tudja, hogy nekik mi a jó.

Hidd el, felnőtt, 30 feletti emberek nem ràd fognak hallgatni.

2018. okt. 28. 09:12
 16/40 anonim ***** válasza:
83%
Milyen gyerek? Ahhoz nő is kéne haver :D vagy magad tervezed kihordani? XDD
2018. okt. 28. 09:23
 17/40 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem igen, maga tervezi kihordani, mert ilyen hozzààllàssal, hogy màs emberek életében túrkàl, nem lesz kapcsolata.

Olyanról még nem hallottàl Kérdező, hogy magànügy?

Na, ez pont az.Két ember közös élete, közös megbeszéléssel.

2018. okt. 28. 09:29
 18/40 anonim ***** válasza:
89%
Te max. a piás üveget tudod (el)tartani, nem gyereket.
2018. okt. 28. 09:33
 19/40 anonim ***** válasza:
86%

Végülis arra van ez az oldal, hogy kérdezzen valaki, más meg vàlaszoljon.

Tömören a vàlasz erre annyi Kérdező, mert mindkettőnek így jó.

Neked nem felelne meg, egy 200 forintos csokit is is kifizettetnél a tàrsaddal (!), rendben van.

Màs férfi pedig szeret csak úgy gondolni a pàrjàra pl viràggal, bàrmi màssal.

Függetlenül attól, hogy dolgozik a nő, vagy sem.

2018. okt. 28. 09:39
 20/40 anonim ***** válasza:
53%
Mi a buli? A stabilitás. Ha eltartasz valakit, akkor ő szinte biztosan ott lesz neked. Nincs ebben semmi rossz, találkozik a kereslet és kínálat
2018. okt. 28. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!