Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban mi a buli sok férfinak hogy eltartja a felnőtt, munkaképes barátnőjét?
tehát gyerek sincs, csupán arról van szó hogy a kisasszony lusta dolgozni ezért el kell tartani.
sok férfi pedig mosolyogva belemegy ebbe, sőt, még örülnek is hogy van barátnőjük...
mi abban a jó ha kvázi úgy élnek mint egy apa és lánya, mert az apák szokták eltartani a lányaikat.
Nem úgy volt még tegnap, hogy nem érdekelnek a nők? Akkor minek írsz ki állandóan ilyen kérdéseket? XD
Óóóó, igen, azt állítod, hogy te "kutatsz".
Nem minden ferfi olyan fillerb.szo mint te, hogy meg a kiflit is szamolja, amit a parja megeszik. Amugy ha veletlenul megis szuletik egy gyereked,es az anyja nem tud dolgozni, ehenhal majd az asztalodnal,mert "nem tartod el"?
Egy hazassagban/normalis tarskapcsolatban nincs enyem-tied, es ez nem "kitartas". Gusztustalan ahogy nehany himnemu gondolkozik...
Egyebkent az mar megfordult a fejedben, h mi lenne, ha ilyen felallasban pl.a ferfit baleset eri, es evekig nem tud dolgozni, es a no "tartja el", olyankor mi van? Te mit tennel ha veled ez tortenne?
Mostoha anyámnak 3 kistesóm köszönhettem. Mikor jöttek sorba, akkor apámmal közösen döntöttek úgy, hogy ő otthon marad családanyának.
És teljesen jól működik nekik ez. Van 3 értelmes kiegyensúlyozott tesóm. Életrevalók. A mostohám nincs lenézve mint nő vagy háztartásbeli. 4 ember életét menedzseli. Apám sincs "kihasználva", mert engem anyámmal simán otthagyott amikor nem tetszett neki az élet (pedig ott anyám pénzéből éltünk, tehát nem kellett eltartania senkit, inkább őt tartották el kvázi)
Apám egy sima raktáros. Nem vissz haza milliókat, nem ő a legjobban fizetett ember. Mégis szereti a feleségét, szereti a gyerekeit. Családcentrikus. A felesége is elégedett az életével... úgyhogy teljesen felesleges rosszindulatoskodni.
Ha nem felel meg valakinek az az élet amit él akkor megtalálja a módját, hogy túllépjen rajta vagy elhagyja. Ezért felesleges a kérdésed is.
Ha én nem lennék neki, lenne màs.
Nem minden férfinek kell fizetni azért, hogy legyen baràtnője.
A tàrsànak tekint, nem egy fizetett ri...nak.
Soha, egyetlen szóval nem mondta még, hogy eltart.A pénzt valóban ő keresi, de minden, amire itthon igénye van, azt biztosítom neki.És szívesen teszem, szívesen vasalom az ingjeit, szívesen főzök, szeretek itthon lenni.
Reggel viszem suliba a lànyom, du. megyek érte.
Este nem egy holtfàradt nő vàrja itthon, hanem egy nyugodt, kipihent.
Rengeteget csajozott ő, főleg fiatalabb koràban, de ehhez nem volt szüksége pénzre.
Én megbecsülöm őt, ő tiszteli az itthoni munkàmat.
Ebéd/vacsora nem marad úgy, hogy a "köszönöm az ebédet" el ne hangzana.
Nincs olyan, hogy "add màr ide", olyan van, hogy " elkérhetem, ide adod?".
És ez kölcsönösen így van.
Értsd meg Kérdezô, attól mert a nő otthon van, még nem nézik cselédnek, és én sem ATM- nek nézem a tàrsamat.
26# Látom hű vagy a felhasználónevedhez. ;)
Úgy teszel, mintha a férfiak nem váalsztanák inkább az automatikus kényelmet.
Anno hoztam pár pénzügyi döntést, ami jónak bizonyult.
Vettem négy, kissebségiek által lelakott 42 nm-es lakást, százezrekért.
Anno lehülyéztek érte, de kaptam egy fülest, hogy fejlődni fog a környék, és bejött.
Nettó 300ezer jön be a lakásokból havonta, +két gyerek után gyt.
Ket szakmám van, egyik se gyerekbarát, azontúl meg mehetnék 2-3-4 műszakba, ami aztán tényleg nem az.
Páromnak is először fura volt, hogy nem dolgozom (ekkor még nem látta át a vagyoni helyzetem).
Aztán mikor velünk töltött egy hetet.
Vasárnap ki is jelentette, hogy nem lát üresjáratit a a napjaimban, ahova be lehetne suvvasztani akárcsak egy hat órás munkahelyet.
Unatkozni se szoktam, van 1200nm-em, ahol motyolhatok.
Azóta össze is költöztünk, imádja, hogy nincs második műszak meló után, csekkek elintézve, nem kell szabadnap, ha szerelő jön, nem kell boltbajárnia(utál), van időnk és energiánk közös programokra.
Többet ad be a közösbe, mint amennyibe fizikailag "kerül", de azt mondta, honorálni akarja azt, hogy hátországot biztosítok neki, hogy menedzselem az életét (orvosi, autószerelős, vagy épp fodrászidőpontok) rendezem a háziállatait (egy böszme nagy perzsamacska, és egy bulldog keverék)
Tehát mondhatjuk, hogy eltart, de 100%ig az ő döntése. 28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!