Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem vagy ne? Melyik lenne a jobb dontes?
Tegnap osszevesztem azzal akivel alakult volna a kapcsolatom. Neki nagyon nagyon regen nem volt kapcsolata mar, sot szinte nem is volt. A vita oka az volt, hogy nem voltam eleg turelmes vele. Elozo nap megbeszeltuk, hogy talalkozunk (sok km van koztunk es emiatt ritkan tudunk talalkozni) osszepakoltam a cuccaim, hogy majd munka utan tudjak is menni. (Vonat es busz) Neki egy tenyleg fontos dolog kozbejott, de ahelyett hogy szolt volna hogy ne gyere reggel, delutan irtam neki en, hogy akkor indulok mindjart- mire o most nem jo. Persze, hogy kiakadtam, hiszen mar ezt tudta nagyon jol reggel is. Na es innen indult ez az egesz. O nem ez az erzelmes fajta, sose beszeltunk a kapcsolatrol, tegnap viszont mindent leirt amit erzett- hogy neki tobb ido kellett volna a kapcsolathoz stb(ezen nagyon meglepodtem).. hiaba kertem hogy beszeljuk meg, talalkozzunk, mindenre a valasza az volt hogy nem, es hogy ne haragudjal, most nem hianyzik ez neki. Egyebkent tobbszor is a kommunikacio hianya okozta a problemat. Szerintetek keressem? nem tudom melyik lenne a jobb..
vagy o szerintetek fog meg keresni?
Szerintem teljesen jogos, hogy kiakadtál. Ha közbe jön valakinek valami, akkor szóljon a másiknak, hogy ne induljon el sok km-ről.
Várj 4-5 napot. Ha addig nem keres, akkor keresd.
Ez a férfi be akarja veled fejezni, egyszer s mindenkorra, de gyáva eléd állni.Ne drámázz, ne keresd. Ennek ennyi volt.
Ha van tartásod nem jelentkezel többet nála. Ha nincs lesz pár kínos, kellemetlen helyzeted. Szerintem, inkább kerüld ki ezt. Én legalábbis biztosan ezt tenném a helyedben.
Nem kell ahhoz mondani bármit is, hogy tudd a cselekedetek alapján, hogy mi a pontos szituáció.
Szerintem felesleges. Lehet, hogy felreismerted + a tavolsag is nagy es elegge ugy tunik, le is akar epiteni.
Hany evesek vagytok? Lehet, hogy o nem is komoly kapcsolatot akart. Nem pazarolnam olyanra az idom, akivel mar az elejen nem tudunk beszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!