Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá magam, hogy ne keressem?
Van barátom, egy éves kapcsolat. Alapvetően jól meglennénk, de most szeretném pár napig nem keresni (vagy csak minimális mértékben) mert az utóbbi napokban szerintem az agyára mentem. Alapvetően sok mindenben kellett kompromisszumot kötnünk, ez megtörtént, alakulunk egymáshoz. Nagyon sok mindent tett miattam és változott. Viszont mostanában amúgy is egy stresszes időszakon vagyok túl, mindenkivel idegesebb vagyok. Másik gond, hogy sokat rágódok a jövőn, pedig tudom hogy hiába. Ezzel a barátomat is sikerült felhúznom.
Pár napig nem szeretnék neki írni, hogy kompenzáljak, le tudjak nyugodni és ő is.
De hogy vonjam el róla 90-100%osan a figyelmem? Barátaim nincsenek akikkel el tudok járni, aki van, most azzal sem. Pár programot tudok szervezni de az önmagában nem elég.
És a hiányát hogy bírjam?
Szerintem nem voltam egyértelmű: szóval a barátommal az a baj, hogy felhúztam a folytonos aggódásommal meg emellett valahogy vele is olyan furcsa voltam, minden bajom volt, ideges vagyok alapból. Ezért szeretném hanyagolni pár napig, vagy csak naponta 2 sort írni neki és azon kívül rá se nézni az üzenetekre. De hogy bírjam ki?
Szeretni szeretem, nem szakítottunk, csak ezt érzem helyesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!