Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá magam, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá magam, hogy ne keressem?

Figyelt kérdés

Van barátom, egy éves kapcsolat. Alapvetően jól meglennénk, de most szeretném pár napig nem keresni (vagy csak minimális mértékben) mert az utóbbi napokban szerintem az agyára mentem. Alapvetően sok mindenben kellett kompromisszumot kötnünk, ez megtörtént, alakulunk egymáshoz. Nagyon sok mindent tett miattam és változott. Viszont mostanában amúgy is egy stresszes időszakon vagyok túl, mindenkivel idegesebb vagyok. Másik gond, hogy sokat rágódok a jövőn, pedig tudom hogy hiába. Ezzel a barátomat is sikerült felhúznom.

Pár napig nem szeretnék neki írni, hogy kompenzáljak, le tudjak nyugodni és ő is.

De hogy vonjam el róla 90-100%osan a figyelmem? Barátaim nincsenek akikkel el tudok járni, aki van, most azzal sem. Pár programot tudok szervezni de az önmagában nem elég.

És a hiányát hogy bírjam?

2018. júl. 19. 15:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
A tervezést amúgy konkrétan úgy értem, hogy van pár dolog ami a jövőben lehet meg fog történni, bár kb. csak egy év múlva és azon aggódok hogy mi lesz ha elveszítem amiatt. Tudom hogy ez messze van de ... mivel szeretem ezért túlaggódom és nem akarom elveszíteni. De meg kellene próbálnom ezt elengedni, ha olyan erős a kapcsolatunk, akkor túléli, ha nem, akkor annyit is ér.
2018. júl. 19. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!