Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szertnék elvállni de kicsik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szertnék elvállni de kicsik még a gyerekek. Ti meddig várnátok a válásig így?

Figyelt kérdés
16 éve együtt vagyunk még csak 40 éves nő vagyok. A gyerekek ssületése óta lassan de biztosan megromlott a kapcsolatunk. Nem értünk semmiben egyet a gyerekneveléssel kapcsolatban, elhidegültünk szex sincs már köztünk 1 éve. Nem szeretem őt már. Nem veszekszünk a gyerekek előtt! Az ő érdekükben civilizáltak vagyunk. Még kicsik 5 és 8 évesek. Férjem bem lép mert neki jó ez a felállás hogy én mint takaritó, szakács és gyermeknevelőként itt vagyok, én pedig nem akarom hogy a gyerekek szenvedjenek egy válás miatt mert túl kicsik. Viszont nem vagyok még olyan öreg hogy ne lehessek boldog valaki mással. Ti meddig várnátok hogy a gyetekek hány évesek legyenek mielőtt szétmentek az apával? Mert ők így itt most boldogok és belefájdul a szívem ha arra gondolok szétszakítsam az életüket közöljem anya és apa elvál és szétköltözünk stb.. Az ő boldogságuk fontosabb a számomra mint azcenyém! Volt már így itt más is?
2018. okt. 27. 17:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Egy percig se várnék! Igaza van annak aki azt írta h korod miatt csak szexre kellesz majd, meg nem jön a szőke herceg.De esély sincs ha nem lépsz, egy hazugságban vagy benne.
2018. okt. 28. 01:39
 22/23 anonim ***** válasza:

15, 21 hülyeségeket írtok.Igen van akinek csak szexre kellenél, de olyan is aki megszeret és elfogad a gyerekekkel együtt.

Ha menthető a házasság ne dobd el.

Üljetek le beszélni, próbáljatok kompromisszumot kötni.Ha végképp nem megy, akkor válni, gyerekek miatt nem szabad így együtt maradni.

Én váltam 14 év után.Nem jó.Egy ideig élveztem a szabadságot, aztán meg minden este sírtam, hogy egyedül vagyok.3 évig éltem így.Megismerkedtem a jelenlegi párommal.Összeköltözés, közös ház, közös baba.Boldog lennék így, de mindig van konfliktus a gyerekek és a párom közt.Nem az ő gyerekei, a gyerekeknek nem ő az apjuk.

Mi tök normálisan váltunk el, mai napig beszélünk, segítünk egymásnak, de a gyerekeknek nem a legjobb így.

Szóval tuti találnál valakit magadnak, mégis azt javaslom mentsd meg a házasságod.Én 4 évig küzdöttem de nem ment.

Ha meg azt nézem, hogy a gyerekek majd kirepülnek, lehet évente 2x látod őket te meg benne maradsz egy rossz kapcsolatban miattuk, vagy épp egyedül maradsz megint csak miattuk...hát nem tudom.

Ez nem fekete vagy fehér, és csak hosszú évek múlva jössz rá jó, vagy rossz döntést hoztál.

2018. okt. 28. 10:15
 23/23 anonim ***** válasza:
Minek mentse meg ha már nincs mit rajta menteni???
2018. okt. 28. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!