Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szertnék elvállni de kicsik még a gyerekek. Ti meddig várnátok a válásig így?
15, 21 hülyeségeket írtok.Igen van akinek csak szexre kellenél, de olyan is aki megszeret és elfogad a gyerekekkel együtt.
Ha menthető a házasság ne dobd el.
Üljetek le beszélni, próbáljatok kompromisszumot kötni.Ha végképp nem megy, akkor válni, gyerekek miatt nem szabad így együtt maradni.
Én váltam 14 év után.Nem jó.Egy ideig élveztem a szabadságot, aztán meg minden este sírtam, hogy egyedül vagyok.3 évig éltem így.Megismerkedtem a jelenlegi párommal.Összeköltözés, közös ház, közös baba.Boldog lennék így, de mindig van konfliktus a gyerekek és a párom közt.Nem az ő gyerekei, a gyerekeknek nem ő az apjuk.
Mi tök normálisan váltunk el, mai napig beszélünk, segítünk egymásnak, de a gyerekeknek nem a legjobb így.
Szóval tuti találnál valakit magadnak, mégis azt javaslom mentsd meg a házasságod.Én 4 évig küzdöttem de nem ment.
Ha meg azt nézem, hogy a gyerekek majd kirepülnek, lehet évente 2x látod őket te meg benne maradsz egy rossz kapcsolatban miattuk, vagy épp egyedül maradsz megint csak miattuk...hát nem tudom.
Ez nem fekete vagy fehér, és csak hosszú évek múlva jössz rá jó, vagy rossz döntést hoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!