Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szertnék elvállni de kicsik még a gyerekek. Ti meddig várnátok a válásig így?
Egy olyan "család" gyereke vagyok, ahol a szülők nem mertek elválni. Egyikük sem. Apám a pénz miatt (nem igazán ment jól neki, és ne tudott volna hová menni, anyám meg az érzelmei miatt. És hidd el, én is és a tesóm is tudtuk, hogy mi a helyzet. A dolog annyira durva lett, hogy tizenévesen meg már előttünk csinálták a feszkót, minket is felhasználva, tehát addigra már elmérgesedett a dolog annyira, hogy nem bírták tartani magukat. Már öregkorba léptek, és még mindig együtt vannak, de "kötelességből".
Mi pedig felnőttünk, és megsínylettük a dolgot, és a mai napig szívunk a tesómmal. Tesóm nem akar családot, jobb az egyedüllét, mert "úgyis csak gond és baj van vele" (rá így hatott a dolog). Én pedig szeretnék családot nagyon, de valamiért nem sikerül, és ez nekem nagyon fáj. Mindkét szülőnk felé ha nem is elutasítóak, de ímmel-ámmal vagyunk. Tudod, a szülő azt kapja vissza a gyerekétől idősebb korban, amit neki a szülők adtak, és itt most nem-csak- az anyagiakról beszélek (nevezhetjük befektetésnek a jövőbe).
Hidd el, a gyerekek nem hülyék!
8 éves koromban váltak a szüleim.
Akkor is éreztem, hogy anyámnál valami nem okés, pedig csak 8 éves voltam, és az elején próbálták titkolni, meg nem mutatni felénk, hogy gond van.
Az ő boldogságuk a te boldogságod is..
Nem várnék egy percig sem!!
Az én szüleim majdnem váltak mikor kb 11 voltam, apàm rám hivatkozva maradt, végül 22 voltam mikor összepakolt és lelépett, de akkor is csak azért, mert lebukott, amikor anya egyik munkatársánál töltötte az éjszakát... Bevallotta, hogy 11 éve csalja fűvel-fával anyát...
Ez kinek volt jó? Minek kellett maradni? Ugyanúgy padlóra kerültem 22 évesen is a dologtól, anya pedig elbakott mèg 11 évet az életèből, pedig csak 32 volt amikor el kellett volna válni! Bőven találhatott volna normális embert még!
Ha a szülök nem szeretik/tisztelik egymást, ha boldogtalanok az a gyerekek életére is rányomja a bélyegét!
#19 vagyok
Tudod mi a legrosszabb nekem, mint "gyereknek"? Tudni, hogy ez az egész miattam volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!