Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy valasztod ki, hogy melyik novel akarsz egyejszakas kalandot?
Én már nem élek ilyenekkel. Egyrészt belegondolni is undorító, hogy valószínűleg minden hétvégén más farka jár benne, másrészt a legkevésbé sem hiányzik egy STD.
Nem azt mondom, hogy romantikus szerelmes vagyok, mert nagyon nem. De az ilyen könnyű nőcskéket meghagyom a megfelelő célközönségnek 👹
Lany vagyok, es csak kivancsi vagyok valamire. De koszi mindenkinek, aki egyaltalan nem valaszolt a kerdesre.
Ami nem az volt, hogy elsz-e ilyenekkel. Mindegy.
Arra vagyok kivancsi, hogy az a pasi aki ilyesmiket csinal, az ahhoz megy oda aki ugy azert szexualisan vonzo is.
Vagy az a lenyeg, hogy konnyu predanak tunjon, tehat a kulso nem annyira lenyeges.
Nem olyan céllal megyek szórakozni hogy valakit ágyba vigyek, csak "így alakul" időnként. Úgyhogy pont az számít hogy valahogy felkeltse a figyelmem, nem a könnyű prédát szúrom ki.
Azoknál a nőknél próbalkozok akiknek vonzó a külseje és látszik hogy felszabadultan tudnak szórakozni, táncolni de közben mégse atom részegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!