Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Értéktelenebb lesz valaki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értéktelenebb lesz valaki egy egyéjszakás kalandtól?

Figyelt kérdés
2018. júl. 22. 19:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2018. júl. 22. 19:30
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
A velem való egy éjszakás kaland köztudottan legalább 10, de akár 35% értékesebbé tesz. Csak mondom, nem keresek meg semmi persze.
2018. júl. 22. 19:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2018. júl. 22. 19:33
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem a kérdés. Mi az, hogy "értékesebb"? Tudtommal senkinek nincs fix értéke ami egyéjszakás kapcsolatnál fluktuál.

Tehát pontosan milyen értelemben kérdezed azt, hogy értékes?

2018. júl. 22. 19:35
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Pszichologiailag nem. Persze filleres.

Jellemben talan, bar ez mar a tarsadalom ragalma.

Emberkent....erdemes kiprobalni mindent, hogy esetelegesen ne ket gyerekkel plusz egy ferjel jusson eszedbe az, hogy.....”uhhh basszus az egyejszakast kihagytam, de kivancsi vagyok milyen lehet” dolog.

Aztan jon a simlisseg, a megcsalas. Ezert kell kiprobalni mindent a szexualitas teren.

2018. júl. 22. 19:36
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
2018. júl. 22. 19:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Kételkedem benne, hogy én eljutok férjig meg gyerekig valaha...
2018. júl. 22. 19:41
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem hinném, hogy ettől bárki is értéktelenebb lenne. Nem próbálnám ki de nem ítélem el azt, aki igen.
2018. júl. 22. 19:51
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom miért kéne értéktelennek lenni emiatt, sokan túl sokat képzelnek egy egyéjszakás kalandba. Nem értem miért lesz valaki értéktelen attól ha valakivel egy jót szexel azt annyi.
2018. júl. 22. 19:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem.

Amúgy sem szoktam senkinek sem az orrára kötni, hogy egyszer valaha volt egy egyéjszakás kalandom. +Nem élek olyan környezetben, ahol ezt megriadva terjeszteni fogják rólam, hogy az egész város tudja.

Aki ilyen társaságban van, az biztosan szarul érezheti magát.

2018. júl. 22. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!