Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kaland volt?
Figyelt kérdés
Párommal szakítottunk egy hónapja, aztán nem régiben megkeresett, hogy hiányzom neki és találkozzunk. Én belementem persze és lefeküdtünk, ott aludtam nála. Akkor úgy tünt, hogy minden rendben van, összebújva aludtunk, csinált nekem reggelit és miután elmentem még írt is. Azt mondta, hogy neki nem ennyi volt. Azóta viszont megint nem keres. És nem tudom, hogy nekem kéne ezt most tisztázni. A lelkem mélyén talán sejtettem, hogy ennyit érek neki, lehet, hogy sose szeretett igazán csak kedves akart hozzám lenni akkor?2018. jún. 27. 13:39
1/7 anonim válasza:
Szexre van szüksége, amíg nem talál mást.
2/7 anonim válasza:
jepp.
megdugott, kedveskedett ennyi. :)
3/7 anonim válasza:
Mennyi idő telt el a szex és aközött, ahogy ezt kiírtad? Mennyi ideig jártatok? Mennyi idősek vagytok?
Válaszom ezen tényezők függvénye.
4/7 anonim válasza:
Lehet az is, hogy arra vár, hogy most te keresd; mert nem fog utánad rohanni, ha mégse kellesz neki. Egyet lépett ő, ha még te is akarsz tőle valamit, te is lépsz egyet. Persze ettől még nem kell mindent belegondolni. Amúgy akár talán meg is beszélhetitek, hogy most akkor hogy álltok, mindenki pakoljon ki, hogy ki mit szeretne; hogy vártok/vágytok/számítotok-e még a másiktól valamire.
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nem tudja, hogy te mit szeretnél. Jelezted, hogy neked ez több volt mint szex?
7/7 A kérdező kommentje:
De, egyéjszaka volt, én gondoltam csak túl..
2018. jún. 28. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!