Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tarthat komoly partnernek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarthat komoly partnernek ha első randin már szexeltünk?

Figyelt kérdés

Fél éve dumálunk neten, helyes okos srác ezért elfogadtam hogy randizzunk. A randi végén megcsókolt a buszpályaudvarnál a buszt várva és rákérdeztem hogy nem töltjük e együtt az éjszakát is. Sokat sétáltunk de hajnalban elkezdtem fázni így felajánlotta hogyha nem zavar hogy lakótársa van aludjak nála.Amire igent mondtam és este nem is történt semmi. Reggel viszont ahogy átölelt éreztem hogy feláll neki és megkérdeztem tőle hogy szeretnél szexelni.Mondta hogy nem fontos stb de ha van lenne vele kedvem akkor igen. Így ma reggel szerelmeskedtünk. Tarthat így komoly partnernek a jövőben? Mert én nagyon bele zuhantam ebbe a srácba.

22l

2018. okt. 27. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nem ettől függ egy komoly kapcsolat. Meg különben is, ti dolgotok mit tesztek. Az más, hogy ő mit gondol erről.
2018. okt. 27. 13:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Az lehet egy jó jel, hogy azóta is hív és írogat hogy menjünk valamerre kikapcsolódni?
2018. okt. 27. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csak azért hív, hogy a végén dughasson, akkor igen. De viszont ha minden programnak az a vége, hogy dugás, akkor gondolkoznék rajta.
2018. okt. 27. 13:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Most pl hétfőre tervez állatkertbe randit, utána meg elvinne vacsorázni.Remélem jól alakul. Sosem éreztem így egyik pasim iránt se és sajnos szerencsém se volt egyikkel sem
2018. okt. 27. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:
2018. okt. 27. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi is lefeküdtünk első randin és 6 évig együtt voltunk.
2018. okt. 27. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Vannak még 22 évesen ilyen naiv nők?
2018. okt. 27. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!