Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti átlagban hány olyan embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti átlagban hány olyan embert láttok egy nap, aki tetszik nektek (külsőre)?

Figyelt kérdés
Tehát mentek az utcán, tömegközlekedés, munkahely (bár itt főleg mindennap ugyanazokat látja az ember de foglalkozás függő), bevásárlás, edzőterem, stbstb... átlagosan egy nap hány embert láttok aki külsőre megtetszik?
2018. okt. 25. 23:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ez fura kérdés, mert tegnap hazafelé pont ezen gondolkoztam. Gondoltam megszámolom. Direkt kerülővel mentem, hogy több embert lássak, és azokat számoltam, akik kicsit is vonzónak tűnnek. Nulla lett az eredmény, még határeset se volt. Arra jutottam, hogy rosszkor szoktam úton lenni. De ezek szerint mások is pont ezt tapasztalják. Azért ez elgondolkoztató. Vagy ránézésre tényleg ilyen taszító jelenségek vagyunk, vagy irreálisan látjuk az embereket, vagy a vonzó emberek folyton máshol vannak.
2018. okt. 26. 07:49
 22/29 anonim ***** válasza:
Nekem senki nem szokott tetszeni.
2018. okt. 26. 07:56
 23/29 anonim ***** válasza:

Nem igazán látok olyat. Igyekszem minél kevesebb időt tölteni emberek között, ha pedig muszáj, akkor nem másokat nézegetek. :D

Mondjuk én amúgy se tudok senkit vonzónak látni, amíg nem ismerem meg, és nem kezd vonzani a személyisége.

2018. okt. 26. 11:13
 24/29 anonim ***** válasza:

15 lehet az átlag. Akik tetszenek.

Akik igazán szemrevalók, és már első pillanattól kezdve úgy vagyok vele, hogy „de megismerném!”, azok talán kéthavonta egy.

2018. okt. 26. 11:35
 25/29 anonim ***** válasza:
61%

Olyat, aki tetszik, nem szoktam naponta látni. Jó esetben havonta 1-et. Általában még ritkábban.

Olyat, aki nem tetszik, de attól még szóba jöhet meg... hát gyakorlatilag mindenki ilyen, aki nem elviselhetetlenül ronda. Szóval a férfiak kb. 80-90%-a, aki az én korosztályomba esik szóba jöhetne.

2018. okt. 26. 13:40
 26/29 anonim ***** válasza:
Max.4-5.
2018. okt. 26. 17:24
 27/29 anonim ***** válasza:

Teljesen más dolgok, hogy "jól néz ki", "tetszik", "vonzó" vagy pláne kezdeményezni/fogadni.

Az első "jól néz ki" elég tág kategória. Semmit sem jelent, totál semleges dolog megállapítani, hogy valaki jól néz ki, kb egy pillantás és ennyi.

Ha valaki 5-10 ÉVENTE lát 1 (EGY) ilyet, ott bizony komoly probléma van fejben, messze túlértékeli magát irreális elvárások mellett vagy idealizációt kerget. Esetleg 5-10 éve börtönben van és csak a saját nemével érintkezik vagy csak az eszét játsza itt.

A "tetszik" már jóval szűkebb csoport

Több részletet észrevesz az ember, alaposabban megnézi.

A "vonzalom" az előzőnél is lényegesen kisebb részhalmaz, ez nem ranézés vagy megnézés, a kialakulásához már ismerettség, kommunikáció kell, nem csak külsőről van szó.

A kezdeményezés vagy annak fogadása pedig egészen más dimenzió.

Ha valakinek ez 20-30 ember 1 (EGY) NAP, akkor ott is gond van fejben, annyira kiéhezett, hogy bárki jó csak ellenkező nemű legyen.

2018. okt. 26. 19:17
 28/29 anonim ***** válasza:

"Ha valaki 5-10 ÉVENTE lát 1 (EGY) ilyet, ott bizony komoly probléma van fejben, messze túlértékeli magát irreális elvárások mellett vagy idealizációt kerget."

Ez amúgy nem feltétlenül igaz, most ha kifejezetten ronda lennék, és tisztában is lennék vele, attól még nem izgulnék rá a többi előnytelen megjelenésű emberre; az, hogy ki tetszik meg nekem, gyakorlatilag teljesen független attól, hogy én milyen vagyok, vagy milyennek tartom saját magam. Simán lehet, hogy valakinek egy emberi test (akár ruhában, akár nélküle) látványa alapjáraton nem nyújt akkora esztétikai élményt, hogy meg akarjon nézegetni vadidegeneket, hanem mondjuk az vált belőle ki bármit is, akit már ismer legalább felszínesen.

Na mindegy, ennek a válasznak hála legalább tudom, milyen logika mentén lettem lepontozva. :D

2018. okt. 26. 22:23
 29/29 anonim ***** válasza:

Ha pesten vagyok, nagyon sokat.

22l hetero

2018. okt. 27. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!