Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti átlagban hány olyan embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti átlagban hány olyan embert láttok egy nap, aki tetszik nektek (külsőre)?

Figyelt kérdés
Tehát mentek az utcán, tömegközlekedés, munkahely (bár itt főleg mindennap ugyanazokat látja az ember de foglalkozás függő), bevásárlás, edzőterem, stbstb... átlagosan egy nap hány embert láttok aki külsőre megtetszik?
2018. okt. 25. 23:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%

0

Nem nézelődök...

2018. okt. 25. 23:38
 12/29 anonim ***** válasza:
Negyedévente 1 férfi, aki felkelti a figyelmem, és nem feltétlenül a szabályos/helyes arcvonásaival, hanem úgy egészében olyan hatással van rám, ami vonz. Persze ez ennyiben is marad.
2018. okt. 25. 23:51
 13/29 anonim ***** válasza:

A Hüha kategória mondjuk kétheti 1, az Elmennék vele vele randizni, ha szimpatikus a viselkedése, az napi 10-20. Általában a szimpatikus a viselkedése dolognál szokott megbukni a dolog, pedig sok helyes pasit látok az egyetemen.

N

2018. okt. 26. 00:06
 14/29 anonim ***** válasza:
7%
Én viszonylag sokat, de kb mind egy kaptafa, tipikusan az a megnézem és nyugtázom, de ennyi. Ritka aki komolyabban meg tud mozgatni bennem valamit
2018. okt. 26. 00:28
 15/29 anonim ***** válasza:
Ebben az évben 3-at. Az ilyeneknél magamban mindig megjegyzem, hogy biztos külföldi.
2018. okt. 26. 01:51
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem lesz túl hasznos válasz, de olyan szinten el vagyok merülve a saját gondolataimban, hogy kb. az csoda, ha a villanyoszlopot észreveszem, mielőtt beleütköznék, nemhogy az embereket kémleljem. Ha mégis felfigyelek valakire, az elég ritkán van, biztos, hogy nem napi szinten. Nők közül szerintem is többen néznek ki jól.
2018. okt. 26. 02:23
 17/29 anonim ***** válasza:
62%

Én nézelődök, sok jóképű pasi van. Nem számolom, De egyiktől se fogadnám a közeledést. Szóval aki fel is kelti az érdeklődésem olyan nulla.

Egy pasi max 4éves koráig normális és elviselhető, emberi lény.

Az felett nem nagyon vannak

2018. okt. 26. 05:14
 18/29 anonim ***** válasza:

Kisbabás anyukaként nem sokat.

Keveset mászkálok, és akkor se nézelődök.

Na, meg a környékbelieket ismerem, nem igazán van olyan, akinek jóképűségétől el lennék ragadtatva. Leszámítva a páromat.

2018. okt. 26. 06:19
 19/29 anonim ***** válasza:

Kb évente 1-2-t,azok is mindig 10-15 évvel fiatalabbak nálam :D

N

2018. okt. 26. 06:49
 20/29 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mire is gondolsz pontosan. Ha arra, hogy hány olyan nőt látok, aki szimpatikus annyira, hogy legalább egyszer lefeküdjek vele, akkor elég sok. Ha viszont arra gondolsz, hogy kivel ismerkednék meg és adott esetben esélyes lenne egy komoly kapcsolat, akkor viszont elég kevés. Számszerűsíteni nem tudom, mert nem számolgatom, de szerintem a lényeget érted.
2018. okt. 26. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!