Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha a pasi athiv magahoz, de szexelni nem akar?
Nyilvan 25+evesen mire gondolna az ember.. de azt mondja a pasi,hogy szexhez nincs kedve..
Velem van a hiba?
Csak filmeztunk es aludtunk.
26
En azt hittem, hogy lesz valami, mert elindult a dolog, aztan igy a semmibol, hogy nincs hangulata
Nekem csak az a bajom ezzel,hogy valszeg velem volt a problema..
Hat, ha igy kijelentette kozben, hogy elkezdtetek valamit, akkor eleg fura. Lehet, kozben rajott, hogy megse akarja, nem feltetlen veled van baj. Lehet nincs tul az elozon, vagy valami nem tetszett neki...
Az igazat csak tole tudod meg.
És ha őt kérdeznéd meg? Vagy doktorátusi nélkül nem is megy?
Amúgy például nekem most azért nincs kedvem, mert nagyon fájnak a lábaim. Vagy az is lehet hogy fáradt volt. Ezeregy oka lehet hogy miért nem akarta. Tudod a férfiak jó részének nem a dugáson jár az esze éjjel nappal.
De ez miért nagy ügy? Most nem akart megfarkalni már összedőlt a világ mi? Az egódba csorba esett biztos... Külömben ilyen hülyeség életedbe nem jutna eszedbe. Mármint hogy egy ilyen kérdést írj ki.
Az volt a valasz, hogy nincs kedve.
Megkerdeztem, de szerintem nem ez volt a valos ok.
Es igen, lehet kicsit az egomnak faj, de legalabb beismerem :)
Ex nincs a dologban.
Elofordul, hogy a ferfiaknak sincs kedve szexelni.
Ok is emberek! Neha jo az az osszebujas!
41N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!