Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi csak szexet akar?
Ha egy pasi csak szexelne, akkor a nő csinálhat bármit a pasinak csak arra fog kelleni?
Olvastam, hogy igazából minden pasi csak azt akarja az elején, aztán ha a nő "bizonyít" több is kisülhet belőle. Mik a tapasztalataitok?
Nem tudom hol olvastál ilyet de azt tanácsolom, hogy ne menj fel többet erre a weboldalra ha meg újság volt akkor gyújtsd fel.
"Ha egy pasi csak szexelne, akkor a nő csinálhat bármit a pasinak csak arra fog kelleni?"
Ezt igazából nem lehet megválaszolni. Ez nagyban függ az illető személytől és személyektől.
"Olvastam, hogy igazából minden pasi csak azt akarja az elején"
Nagyon nem! Mivel számomra például fontos egy nő személyisége és természete és, ha ez nem vonzó számomra akkor nem akarok vele szexelni sem. Alapból miféle baromság az, hogy bizonyítani kellene bármit is?
Amit olvastál az egy baromság. Pár idióta írt egy megfogalmazást és a többi 10 millió hülye el is hiszi.
2 féle ember van, vagy csak azt akarja az elejétől fogva vagy többet.
De! bármi megtörténhet. Ha amúgy természetre, és emberileg nem vagy neki szimpatikus és az esete akkor tehetsz bármit.
Ha többe is van benned akkor lehet, hogy akar komolyabba
Minden pasi arra menne?
Például, itt vagyok én, képtelen lennék lefeküdni egy nővel, ha az nem kölcsönös szerelemből történik, és szerintem még x hónap párkapcsolat után is korainak érezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!