Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fegyveres egyenruhás machok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fegyveres egyenruhás machok ebben az egy tekintetben szerintetek is olyanok mint a nők?

Figyelt kérdés
Minden tiszteletem a rendőröké katonáké stb de megdöbbentett az a jelenség hogy egyre több karrierista jogász közgazdász csajszinak lett ilyen férje vőlegénye. Morbid de magánéleti téren nekem olyanok ezek a fegyveresek mint a nőcik csak fordított felállásban. A nők ugye alapból fiatalon ( értsd huszonévesen) összeszedtek egy sikeres pasit mert ha sokáig élik ki magukat akkor lecsúsznak a jó partiról. Azt vettem észre hogy a fess fegyveresek ( férfiak) is fiatalon állapodnak meg amíg olyanok külcsire mint az amerikai filmekben lövöldöző bunyózó autósüldöző zsaruk. Mert ha addig várnának míg itt kopaszodnak, amott őszülnek plusz lenne már kicsi pocak akkor már hiába a sok kitüntetés és szakmai nagyság, magánéleti téren már elkéstek volna a nagy fogásról. Ki osztja ezen fura jelenség tényét?
2018. okt. 22. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
En jogasz vagyok, nekem is bejonnek 🤣
2018. okt. 22. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Honnan ismersz ennyi fegyverest? És a fess ügyvédek, doktorok?

"Ki osztja ezen fura jelenség tényét?"

Ez meg milyen mondat, te szerencsecsomag.

2018. okt. 22. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt melyik filmben láttad? Három jogásznőt ismerek, egyiknek sem ilyen foglalkozású a férje.

Mozogtam tűzoltók és rendőrök társaságában, de egynek sem volt jogász vagy közgázos nője.

De komolyan ti ilyeneken elmélkedtek egész nap, aztán hoppá bmeg ez tuti így van kiírom a kérdést és bizonyosságot nyer..vagy mi? :D

2018. okt. 22. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

àllítólag okos emberlàny vagyok.

de lehet mégsem- nem êrtem a kérdést :D

Ki osztja ezen fura jelenség tényét?

Ez pl nem magyarul van, az tuti.

2018. okt. 22. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
Mar megint egy-ket peldabol kiindulo altalanositas es tenykent kezeles. Ennyire unatkozol?
2018. okt. 22. 17:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy az első két három esetnél még én is legyintettem de a negyedik ötödiknél már néztem nagyokat. Azt nyilván nem mondom hogy a jogász/közgazdász csajok többsége fegyvereshez megy férjhez de a relatív többség az megvan( ismerősei körömben). Avagy mégha a döntő többségnek nem is fegyveres a hapsija még így is több a fegyveres mint pl a mérnök, hentes, gyógyszerész, villamosvezető külön-külön
2018. okt. 22. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!