Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit biztos nem tudnál elfogadni egy kapcsolatban?
Nem tudnám elfogadni egy idő után, ha sokszor/rendszeresen kiabálna velem és megalázóan viselkedne vagy megbántana.
Biztos van, még több ilyen dolog is, de most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Meg lássák azt is, hogy aki dolgozik a kapcsolatán vagy tesz bele energiát, az már Kapcsolat függő. Ilyen ez a 21. század... már mindenre van pszichiátriai kórkép. Te a lusta vagy az önző vagy ezek szerint? :)
32/f
Szerintem nem vagyok lusta. Csak lassú, viszont nagyon alapos. Mindenkinél alaposabban mosogatok például. Varrni is szoktam, bár ritkán, de ha valamit én varrok, az az idők végtelenségéig kitart, és soha nem maradnak rajta kilógó szálak.
Szellemileg viszont az emberek elsöprő többségét sebességben és teljesítményben is kenterbe verem. Ebből majd te eldöntöd, hogy lustának számítok-e.
Azt még magyarázd el légy szíves, hogy miből jutottál arra a végkövetkeztetésre, hogy önző vagyok. Netán többet veszek el valamit a "nagy közösből", mint amennyi nekem jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!