Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az amit biztos nem tudnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit biztos nem tudnál elfogadni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Apróbb dolgokra gondolok. A megcsalás nyilván alap.
2018. okt. 21. 15:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha már nem szeretnek.
2018. okt. 21. 15:48
 2/14 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudnám elfogadni egy idő után, ha sokszor/rendszeresen kiabálna velem és megalázóan viselkedne vagy megbántana.

Biztos van, még több ilyen dolog is, de most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2018. okt. 21. 15:49
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Ez a kérdés úgy van megfogalmazva, hogy aki olvassa, tudat alatt azt feltételezze, miszerint az el nem fogadható dolog kevesebb, mint az elfogadható. Na most ez nem minden embernél van így. Nálam például, mivel én nem vagyok kapcsolatfüggő, sokkal több olyan dolog van, ami kizárja a kapcsolatot, mint amennyi mellette szól. Nekem ez egyébként azért jó így, mert ez garantálja, hogy ha mégis kapcsolatom lenne, az tényleg olyan lenne, amiért érdemesnek fogom érezni, hogy feladjam a kényelmes, kellemes, békés egyedül élést. Ezt csak azért írtam egyébként ki, hogy aki olvassa a válaszokat, lássa, hogy ilyen gondolkodás is lehetséges.
2018. okt. 21. 15:59
 4/14 anonim ***** válasza:
31%

Meg lássák azt is, hogy aki dolgozik a kapcsolatán vagy tesz bele energiát, az már Kapcsolat függő. Ilyen ez a 21. század... már mindenre van pszichiátriai kórkép. Te a lusta vagy az önző vagy ezek szerint? :)

32/f

2018. okt. 21. 16:11
 5/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagyok lusta. Csak lassú, viszont nagyon alapos. Mindenkinél alaposabban mosogatok például. Varrni is szoktam, bár ritkán, de ha valamit én varrok, az az idők végtelenségéig kitart, és soha nem maradnak rajta kilógó szálak.

Szellemileg viszont az emberek elsöprő többségét sebességben és teljesítményben is kenterbe verem. Ebből majd te eldöntöd, hogy lustának számítok-e.

Azt még magyarázd el légy szíves, hogy miből jutottál arra a végkövetkeztetésre, hogy önző vagyok. Netán többet veszek el valamit a "nagy közösből", mint amennyi nekem jár?

2018. okt. 21. 16:22
 6/14 he84 ***** válasza:
91%
Ha durva, ha türelmetlen, ha nem őszinte, ha túl önző, ha sokat iszik, ha drogozik, ha nem elég kitartó és ha nem hűséges.
2018. okt. 21. 16:24
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
Dohanyzas ...
2018. okt. 21. 16:25
 8/14 anonim ***** válasza:
60%
Ha gyereke van.
2018. okt. 21. 16:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Trágár beszéd, féltékenykedés, dohányzás, bunkóság, ápolatlanság.
2018. okt. 21. 17:05
 10/14 anonim ***** válasza:
67%
Ha pl. devizahiteles adósságot akar varrni a nyakamba. 😎
2018. okt. 21. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!