Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak mi az elképzelésü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak mi az elképzelésük, milyen férfiak vannak fent társkeresőn?

Figyelt kérdés

Ahogy megfigyeltem, azt hiszik, hogy 40% Ryan Gosling, 40% Brad Pitt, 10% gazdag csúnya BMW-s tahó, 10% átlag Józsi.

Miközben olyan 80-90% átlag Józsi, akinél már az is öröm, ha helyesen tud írni és nem azzal nyit, hogy a farkáról küld egy fotót.

2018. okt. 21. 12:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nos én mem férfi vagyok, hanem nő, de szeretném én is leírni a véleményemet és személyes tapasztalatomat. Nagyon sok férfi van fent a társkeresőkön, aki csak szórakozik és beleestek a mókuskerék effektusba. Nevezzük Józsiknak őket!!! 😀 Egyszerre több nőnek is csapják a szelet. Egy pár telefonos beszélgetés után ez kiderül, mert belekeverednek a saját hazugságaikba, elszólják magukat, mivel arra sem emlékeznek kinek mit mondtak/hazudtak. Eldobják az egyiket a másik miatt, hátha az majd jobb lesz, aztán mikor kiderül, hogy mégsem akkor jön a következő! Vagy, ha a pofátlanabbak közé tartozik, akkor megpróbálja magát vissza sírni az előzőhöz. Mikor már valakinek az adatlapján ott ál, hogy évek óta regisztrált tag, ott már valami nagyon nem stimmel!!! 😀 A pózolós és autó melett feszengős férfiakat, én személy szerint nevetségesnek tartom és ugyan ez a véleményem azokról a nőkröl is, akik így hirdetik magukat. Ezek az emberek ne csodálkozzanak azon, ha még 10 év múlva sem találnak igazi párt, mert az ilyen emberek a külsőségekre mennek. Na, de mindenki azt kezd az életével, amit akar. Ha valaki komoly kapcsolatot keres az nem fog pózolni, sem feszengeni a fotón. Ja, és a legjobb az, mikor 10 évvel ezelőtti fotóval hirdeti magát valaki! VIGYÁZAT!!! Az első randin, aztán jön a valóság! 😀 Az első randi előtt kötelező megnézni egymást kamerán keresztül, nehogy elájulj, hogy nem is az a férfi vagy nő ál előtted, akit a fotón nézegettél előtte napokig, miközben írogattatok egymásnak. . Most nézzük a fotó nélkülieket. Szinte az összesnek párja van és csak szexet, szeretőt keres, ha pedig nem akkor az első elküldött fotója után megérted, miért nem tesz ki magáról képet. Viszont vannak olyanok is, akik komolyan keresnek,de ez a kis %. Nem sokáig voltam az internetes ismerkedés rabja, de az a pár hónap pont elég volt, eleget láttam.
2018. okt. 21. 18:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Átlagosak leginkább, és átlag alattiak.

A bulikirály menőmanók miért regisztrálnának fel? Náluk maguktól kezdeményeznek a nők.

Ahogy írták, az ottani nőkkel semmi tartalmas beszélgetést nem lehet folytatni, mert vagy untatod őket, vagy fel sem fogják, miről hadoválsz, és elkönyvelnek idiótának.

2018. okt. 21. 20:23
 13/14 anonim ***** válasza:

" Írhatna valamit magáról, meg hogy miért keltette fel az érdeklődését. Akármi, amihet nullánál nagyobb erőfeszítés kell. Ez tényleg akkora elvárás?"

Pontosan így szoktam ráírni szimpatikus nőkre társkeresőn.

Pontosan nulla választ szoktam kapni...

Na de mindegy is...

2018. okt. 21. 20:41
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 hagyd, úgyse fogják el, mert nem is akarják. Te vagy a hibás, hogy nincs nőd, és kész, meg van mondva.
2018. okt. 21. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!