Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak ilyen nőket értenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak ilyen nőket értenek "átlagos" alatt?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2018. okt. 20. 11:31
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát nemtom. Eddig átlagosnak tartottam magam,de ha ezek a lányok az átlag, akkor én már bele se merek gondolni minek számítok...

Amugy akkor mi az átlag feletti? Ezeknek a lányoknak gyönyörű arcuk van,pici orruk ,nagy szemük , arányos és szép szimmetrikus. +nincs egy pattanásuk sem. És szép hajuk is van.

Ennél többet mit lehetne akarni?.-. Ennél tökéletesebb nem nagyon van...

2018. okt. 21. 11:14
 42/49 anonim ***** válasza:
10%
utolsó: senki nem modta, hogy ezek a lányok csúnyák. Viszont nem szebbek, mint akiket a metron, villamoson, utcán, kávéházban stb láthatsz. Tehát semmivel sem átlag felettiek.
2018. okt. 21. 12:57
 43/49 anonim ***** válasza:
21%
[link] átlag feletti az inkább ilyen. Ilyenből nincs sok.
2018. okt. 21. 13:00
 44/49 anonim ***** válasza:
Az utolsó férfiként szerintem kifejezetten szebb, mint az eredeti kérdésben az első.
2018. okt. 21. 13:11
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

Az első lány a legkevésbé sem vonzó, sry.

A második lány, ahogy mindenki írta, fullos. Itt van róla még pár kép, ami nem ilyen retek minőségű, mint a kérdező által linkelt...

[link]

[link]

Persze smink meg filterek... de alapvetően szép vonásai vannak.

A harmadik lánynak is szépek az arcvonásai, de olyan kis szürke kisegér feje van, olyan kis szerencsétlennek tűnik. De a legkevésbé sem csúnya.

2018. okt. 21. 13:22
 46/49 anonim ***** válasza:
47%

*Szóval ezt akartam linkelni:

[link]

Egyébként egyetértek az előttem válaszolóval, a kérdező kommentjében linkelt utolsó "átlagos" lány speciel sokkal szebb, mint a kérdésben az első.

2018. okt. 21. 13:26
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

Na, megjött a lepontozó kommandó. :D

De látom mások szerint is csak az első csajjal van gond, a másik kettő kifejezetten szép.

2018. okt. 21. 13:55
 48/49 anonim ***** válasza:
43-as ,attól hogy vörösre van festve a haja , attól még nem lesz jobb csaj mint a fentiek. Szerintem amugy nem olyan szép,de meg ő is átlag feletti.
2018. okt. 21. 14:39
 49/49 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ezek az átlagos lányok:

[link]

[link]

[link]

Tény hogy náluk sok szebb lány van,de azok nem véletlen szépek,ők pedig átlagosak. Szerintem ez még nem az a

"Hubaz dmegderondavagy" kategória,főleg a pasikhoz képest..

A "ronda" kategória szerintem ilyen :

[link]

2018. okt. 21. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!