Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak ilyen nőket értenek "átlagos" alatt?
Hát nemtom. Eddig átlagosnak tartottam magam,de ha ezek a lányok az átlag, akkor én már bele se merek gondolni minek számítok...
Amugy akkor mi az átlag feletti? Ezeknek a lányoknak gyönyörű arcuk van,pici orruk ,nagy szemük , arányos és szép szimmetrikus. +nincs egy pattanásuk sem. És szép hajuk is van.
Ennél többet mit lehetne akarni?.-. Ennél tökéletesebb nem nagyon van...
Az első lány a legkevésbé sem vonzó, sry.
A második lány, ahogy mindenki írta, fullos. Itt van róla még pár kép, ami nem ilyen retek minőségű, mint a kérdező által linkelt...
Persze smink meg filterek... de alapvetően szép vonásai vannak.
A harmadik lánynak is szépek az arcvonásai, de olyan kis szürke kisegér feje van, olyan kis szerencsétlennek tűnik. De a legkevésbé sem csúnya.
*Szóval ezt akartam linkelni:
Egyébként egyetértek az előttem válaszolóval, a kérdező kommentjében linkelt utolsó "átlagos" lány speciel sokkal szebb, mint a kérdésben az első.
Na, megjött a lepontozó kommandó. :D
De látom mások szerint is csak az első csajjal van gond, a másik kettő kifejezetten szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!