Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak ilyen nőket értenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak ilyen nőket értenek "átlagos" alatt?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2018. okt. 20. 11:31
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
39%

"átlagos srác vagyok, átlagos lányokat keresek, de rám se néznek a hülye felszínes p*csák" mögött az áll, hogy ezek az "átlag srácok" szocializálatlanok, az egész életüket otthon töltik és 10 évente egyszer szólnak nőhöz. Erre még rátesz egy lapáttal a milliónyi komplexusuk és ebből születik végül a gyk lúzer.

De ez mit sem változtat azon, hogy a kérdésben szereplő nők átlag kategóriák. Kb ez az a kinézet ami társkeresésnél az átlag. Vannak náluk szebbek, vannak csúnyábbak, meg vannak azok, akikre rá sem néz az ember(ezért ők nem is tartoznak ebbe a csoportba).

2018. okt. 20. 16:47
 32/49 anonim ***** válasza:
20%
30: Szerintem pedig mást értünk átlag alatt. Egyrészt férfiként mondom, hogy semmivel sem szebb az 1. képen lévő nő, mint a 2. képen lévő srác arcra, amennyire férfiként látom. Másrészt az áltag az, hogy átlagban ilyennel találkozok. Tehát ha az utcán mindenki topmodel, akkor a topmodel lesz az átlagos, mert egy átlag munkába igyekvő nő reggelente. Férfiból pedig ha hasonlókat látok az utcán akkor az lesz a hétköznapi, átlagos. Én tehetek róla, hogy nőknél egyre szebb az átlag? Férfiaknál meg nem igazán javul, hisz mi nem tehetünk fel tonna sminket mint a 2. lány :D
2018. okt. 20. 16:49
 33/49 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem az első kifejezetten szép, a második és a harmadik átlagos.
2018. okt. 20. 16:52
 34/49 anonim ***** válasza:
21%
Gyerekek, a másodikon mi a bánat a szép? (többen írtátok, hogy a második az átlag feletti). Szerintem ő a legrondább a felhozatalból.
2018. okt. 20. 16:54
 35/49 anonim ***** válasza:
Mondom ezt úgy, hogy a képeken sokkal jobbképű srácok vannak nálam. De ettől még ők az átlag, és én vagyok az átlag alatti.
2018. okt. 20. 16:55
 36/49 anonim ***** válasza:
Úgy értem, a facén kb. minden második ilyen korú pitcha így néz ki, mint ketteske.
2018. okt. 20. 16:55
 37/49 anonim ***** válasza:
20%
Lányom érettségi tablóján BÁRMELYIK lány az osztályból megüti ezt a szintet, de kb. 80 százalékuk még felette is van.
2018. okt. 20. 17:05
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor közelítsük meg máshogy: egy ilyen "átlagos" nőtől joggal várható el, hogy "átlagos" férfiakkal érje be, vagy érthető, ha eggyel-kettővel feljebb nézelődik? Itt leginkább ezen lenne a hangsúly.

2018. okt. 20. 17:08
 39/49 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mert attól, hogy meg tudta fejelni reggel a sminkasztalt, még ő is áltagos marad.
2018. okt. 20. 17:18
 40/49 anonim ***** válasza:

38#

Mindenki azzal érje be,ami neki megfelel. Ha valaki beéri átlag alattival, akkor legyen azzal. Ha valakinek topmodell kell, akkor keressen egyet. Ha valaki átlagost akar, akkor nekem az is oké. Ha egyedül akarja leélni az életét, akkor tegye azt.

2018. okt. 20. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!