Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék sikeresen csajozni átlagos fiúként?
Fiúként nem tudsz....válj férfivá.
Mennyi idős vagy? Volt már barátnőd?
A magas fiút meg azért küldik el, mert nem jóképű.:D
Átlagosként nem leszel sikeres sehogy. Az átlag ugye azt jelenti, hogy semmivel nem tűnsz ki a többi pasas közül, azaz belőled 12 egy tucat. Ha veled jönne össze egy csaj, pont olyan, mintha valaki mással tenné.
Akik sikeresek a csajosoknál, azok mind-mind kitűntek valamivel: jó külsővel, sok pénzzel, ilyesmikkel. Tehát neked is ezt javaslom.
Hát ha azt várod el, hogy mások kedveljenek, nem árt ha magaddal kezded.
Az ilyen hiába vagyok magas, mert nem vagyok jóképű, de a lányoknak a jóképű pasik kellenek szövegekkel lealacsonyítod önmagad és a potenciális partnered.
Egyik kedvenc randitörténetem, amikor egy srác folyamatosan arról pofázott, hogy milyen kevés lány ír neki, és alig volt match-e (tinder), bezzeg a jóképű barátjának. Mondja ezt nekem, aki eljött vele randizni, mert tetszett. Hát nem volt hosszú életű. Megmondtam neki, hogy alapvetően az nem tetszik, ahogy magáról beszél. Kb az volt a végszó, hogy "mindegy, úgyse tetszettél" (a srác nekem).
Borzasztóak az ilyen emberek. Ne legyél ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!