Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan tette?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan tette?

Figyelt kérdés
ex-vőlegényem miután ő szakított velem, és kiköltözött külföldre, az én tudtom és beleegyezésem nélkül elvitte a jeggyűrűt is, amivel annó megkérte a kezem. erre hónapok múltán jöttem rá (most) költözés alkalmával hogy nincs meg. megkérdeztem, és azt mondta igen, nála van. teljesen lefagytam. úgy érzem, az a gyűrű az enyém volt. ha én szakítok vele, akkor visszaadtam volna, mint a jegyességünk felbontásának szimbólumát, de így, hogy ő hagyott engem el, nem éreztem úgy, hogy vissza kéne adnom. de még ha vissza is kellett volna... akkor sem gondolom, hogy a tudtom nélkül elviheti, úgy érzem, az az enyém volt. nagyon csalódott vagyok és úgy érzem ehhez nem volt joga. Mit gondoltok?
2018. okt. 18. 15:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%

Igen, ez gesztusról és gerincről szól.

Ha oda is akarja adni másnak, akkor elkérhette volna legalább.

Oké, drágább, ezért nem jó hasonlat, de lényegében de kicsit akkor is olyan kisstílűség, mintha adnék egy nőnek egy virágot, visszautasítaná, aztán odaadnám másik lánynak...

2018. okt. 18. 18:07
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom milyen sérelemről beszélsz, boldog házaságban élek évek óta, soha nem is váltam el. De az egy jegygyűrű emberek. Nem egy nyaklánc, amit a születésnapodra vett. Ha azt vette volna titokban el, akkor igen, egy féreg, mert az egy ajándék volt. De itt nem ajándékról van szó, hanem egy eljegyzési gyűrűről, és mivel az eljegyzést felbontotta, a gyűrű is visszajár neki. Ezután a kérdés után teljesen megértem miért házasságellenes ennyi férfi.
2018. okt. 18. 19:07
 13/13 A kérdező kommentje:
akkor csak simán a személyiséged ennyire borzasztó. nem váltunk el haragban, sőt. és nem is kérte tőlem a gyűrűt sosem, én pedig sokáig nem is gondoltam rá, hogy azzal mi lesz. de ez a másik háta mögött, titokban elviszem dolog, mert úgy érzem, hogy az enyém... ez nekem nem kóser. ha te ezt nem érted, elfogadom, nem kell, hogy mindenki úgy lássa a világot, ahogy a másik. de ezt a stílust fontold meg, mert még így látatlanban is árad belőled a rosszindulat.
2018. okt. 18. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!