Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem nézz rám a lány és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nézz rám a lány és miért nem köszön?

Figyelt kérdés
Tavaly az egyetemen összeismerkedtem egy lánnyal. Cuki volt meg kedves velem. Érezhetően volt köztünk vonzalom. Most nagyon sok közös órám van vele de olyan mintha levegőnek nézne engem. Nem köszön nekem és még csak rám se nézz pedig tudja h ott vagyok. Mi baja lehet velem?
2018. okt. 18. 12:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem raktál rossz fát a tűzre akkor valószínűleg van éppen pasija és nem keresi más férfi társaságát. Tavaly amikor megismerkedtél vele akkor meg éppen szabad volt. Nagyon sok lehetőség jut még eszembe, féltékeny partner, egy félresikerült kapcsolat és még sorolhatnám.

Ha más pasival hajlandó kommunikálni és kedves is velük, akkor egyértelműen veled van a probléma.

2018. okt. 18. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!