Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az leszólításnak számít ha egy lány csak úgy köszön az utcán és mosolyog?
Figyelt kérdés
Belvárosban2016. aug. 6. 21:57
3/16 anonim válasza:
Mert köszönt? Ti hülyék vagytok.
4/16 anonim válasza:
A többség erre SEM képes így mindenképp jó jel.
5/16 anonim válasza:
A legtöbb ismerősömnek mosolyogva köszönök,de nem leszólításnak szánom. Csak kedves akar lenni és/vagy szimpatikus vagy neki. (Vagy ha nagyon akarsz vele beszélgetni,szólítsd le,mert mindentől függetlenül a mosoly jó jel lehet)
6/16 anonim válasza:
Velem is volt ilyen. Megkérdeztem, hogy ismerjük mi egymást? Azt mondta, hogy igen. Felismert, hogy egy ismerősének az ismerőse vagyok és mondott egy nevet. Mondom nem, nem ismerem az ismerősét de ha gondolja meghívhatom egy kávéra. Azt mondta nem, tényleg csak azért köszönt rám, mert hasonlítok az ismerősének az ismerősére és ne haragudjak.
8/16 anonim válasza:
A Belvárosban igen, máshol csak szimpla udvarias gesztus.
9/16 anonim válasza:
Attól függ. Ha a kiskörúton belül teszi, akkor mindenképp, de ha mondjuk a Bajcsy-Andrássy tömbben teszi, akkor nem.
Ugyanakkor a Pozsonyi út Jászai felőli oldalán konkrétan szopásra ajánlkozik fel, főleg, ha nyitott szájjal mosolyog, szóval ott érdemes vigyázni.
A Hercegprímás utca környéke viszont egészen más, teljesen nyugodtan akár taperolhatod is a farkát, sima köszönésnek fogják venni...
Remélem segítettem.
10/16 anonim válasza:
Nem. A leszólítás nevében is benne van a szólítás, vagyis minimum megszólít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!