Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az leszólításnak számít ha egy lány csak úgy köszön az utcán és mosolyog?
Figyelt kérdés
Belvárosban2016. aug. 6. 21:57
11/16 A kérdező kommentje:
# 10
A köszönés is megszólítás.
2016. aug. 6. 23:21
12/16 anonim válasza:
Beszéltetek vagy csak rádköszönt és ment tovább?
Ha életedben egyszer láttad és nem volt semmi folytatás akkor nem számít annak. Lehet, hogy összekevert valakivel, velem is volt már ilyen. tettem még pár lépést és eszembe jutott, hogy akire vidáman ráköszöntem nem xy volt.
13/16 A kérdező kommentje:
Nem egyszeri esetről van szó. A kérdés az hogy kezdeményezésnek számít és milyen mértékűnek?
2016. aug. 7. 09:33
14/16 A kérdező kommentje:
Mielőtt félre értenétek sok lány csinálja ezt nem egy többször.
2016. aug. 7. 11:22
15/16 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy azt hiszed hogy annyira odáig vannak tőled a nők hogy ezért csak úgy rádköszönnek hogy leszólítsanak. Ebbéli képzetedben szeretnél itt megerősítést kapni. Aki racionálisabb választ próbál adni azt lepontozod. Ha egy nő szóba akar valakivel elegyedni akkor nem csak rá fog köszönni hanem valamilyen ürügyet kitalál, hogy elinduljon valami.
16/16 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam.
2016. aug. 7. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!