Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 27 éves férfi már öreg? Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves férfi már öreg? Most töltöttem be a 27-et, de úgy érzem mintha csak tegnap lettem volna 18. Egy 19 éves lánnyal alakulgat épp egy kapcsolatom, idős lennék hozzá 27 évesen?

Figyelt kérdés
Nem érzem magam idősnek, tényleg az az emlék van bennem, mintha most töltöttem volna be a 18-at. 9 év plusz sokat számít? Illetve egy 27 éves pasihoz passzol egy 19 éves lány?
2018. okt. 17. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

#6 össze is költöztek mert a pasi Pesti a lány meg oda ment egyetemre.

Na már meg is találtuk az okát annak, hogy idősebb pasival jött össze :D Pesten bizony magasak az albérletárak és jobb a pasidhoz költözni, mint koliba menni.

Szerintem 25 év feletti, egészségesen érett embernek eszébe sem jut tinikkel kavarni. Csak hát sokan visszamaradottak, ahogy te is írod, megrekedtél egy 18 éves szintjén. Így nem csoda, hogy jól elvagy egy 19 évessel. Én 22 vagyok, de még így sem tudnám elképzelni, hogy egy 19 évessel járjak. Egyszerűen annyi mindent nem élt még át, frissen kilépve a középiskolából, hogy nem tudnám vele egy szinten érezni magam. Nekem mindig a velem egykorúak vagy pár évvel idősebbek jöttek be, bár ha már idősebb leszek, lehet kicsivel fiatalabbakkal is ellennék(mondjuk 30 évesen egy 27-28 évessel, ott már nem számít a plusz-minusz pár év).

2018. okt. 18. 05:57
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
27 éves férfi nem öreg. Egy 19 éveshez képest lehet, de nem is ilyen korú lányokkal kéne kezdenie szerintem. De hát mindenki azt csinál amit akar. Bár azért kicsit vicces, hogy nyomatják ezt a szüljèl tèmát, meg hogy miért van annyi egyedülálló.... Közben 30 hoz közel egy férfi gimisekre /egyetenistákra hajt.... Kicsit gáz. Szerencsére ez már engem nem érint.
2018. okt. 18. 07:10
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

En 23 vagyok es a +1-2 evet preferalom.

19 eves koromban garantaltan nem kezdtem volna 27 evessel. Most is hatareset.

2018. okt. 18. 08:41
 14/14 anonim ***** válasza:
58%
szerintem sok, gyerekvállalás szempontjából például. mert lehet míg ö nemakar, mert fiatalnak érzi magát rá, te már most abban a korban vagy, hogy lehetne. meg ezek a 20as évei olyanok az embernek, hogy nagyon könnyen változhat, egyik napról a másikra meggondolhatja magát.
2018. okt. 18. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!