Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent ez a kijelentés? " egyébként nem a szeretőm. "
Egy olyan nőről mondta ezt egy pasi, aki korábban a szeretője volt. A szerető szót ő használta nővel kapcsolatba.
Szerintem ebben a szituban ,már előre lépett ebből a pozicióból.
Van egy pasi és egy nő. KOrábban a pasi " szeretőjeként " emlegette. Egy év után a nő kidobta, majd néhány hóap múlva jelentkezett. Aztán ismét elköszönt tőle, pasi közölte már akkor sem akart tőle semmit mior először kidobta.
Közben a barátnőm és pasi között alakulgatott valami. Aztán pasi közölte, szeretné megtartania barátságot de többet nem tud belevinni. ( ez némileg elent mond annak ami történt ) De nem is eza lényeg.
Közben volt a pasi és egy 3. személy között egy beszélgetés, amiben a 3. személy úgy emlíettte az első nőt, hogya szeretőd...
Erre mondta a psi , hogy egyébként nem a szeretőm
Én erre azt mondtam , hogy szerintemsem, onnan előrébb lépett.
*Szerintem ebben a szituban ,már előre lépett ebből a pozícióból.
Szerinted az általad felvázolt történetben milyen pozícióba lépett az illető?
Pasinak felesége van...de " válófélben"
De igazából nem tudom. Talán felvállalják a kapcsolatot.
A nőről csak annyit tudok hogy, élettársa volt. ( hogy van -e még nem tudom ) De az élettárs talán a kezét is megkérte.
Amúgy , az egy évük távkapcsolatban telt el. ÉS még mindkettő ugyan ott él ahol eddig. Cirka 300 km egymástól
Igazából nekem mindegy is, mert egyik sem érdekel.
Csak annyit szeretnék barátnőmet se érdekelje ez a pasi.
MOndjuk
elég furcs aegy szitu számora az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!