Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit jelent ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent ez a kijelentés? " egyébként nem a szeretőm. "

Figyelt kérdés

Egy olyan nőről mondta ezt egy pasi, aki korábban a szeretője volt. A szerető szót ő használta nővel kapcsolatba.

Szerintem ebben a szituban ,már előre lépett ebből a pozicióból.

2018. okt. 16. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Részletesebben kicsit bővebben tudni kéne tudni, hogy érthetőbb legyen.
2018. okt. 16. 21:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Van egy pasi és egy nő. KOrábban a pasi " szeretőjeként " emlegette. Egy év után a nő kidobta, majd néhány hóap múlva jelentkezett. Aztán ismét elköszönt tőle, pasi közölte már akkor sem akart tőle semmit mior először kidobta.

Közben a barátnőm és pasi között alakulgatott valami. Aztán pasi közölte, szeretné megtartania barátságot de többet nem tud belevinni. ( ez némileg elent mond annak ami történt ) De nem is eza lényeg.

Közben volt a pasi és egy 3. személy között egy beszélgetés, amiben a 3. személy úgy emlíettte az első nőt, hogya szeretőd...

Erre mondta a psi , hogy egyébként nem a szeretőm

Én erre azt mondtam , hogy szerintemsem, onnan előrébb lépett.

2018. okt. 16. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:

*Szerintem ebben a szituban ,már előre lépett ebből a pozícióból.

Szerinted az általad felvázolt történetben milyen pozícióba lépett az illető?

2018. okt. 16. 21:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Pasinak felesége van...de " válófélben"

De igazából nem tudom. Talán felvállalják a kapcsolatot.

A nőről csak annyit tudok hogy, élettársa volt. ( hogy van -e még nem tudom ) De az élettárs talán a kezét is megkérte.

Amúgy , az egy évük távkapcsolatban telt el. ÉS még mindkettő ugyan ott él ahol eddig. Cirka 300 km egymástól

2018. okt. 16. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
4 Semmi nem lesz belőlük.
2018. okt. 16. 22:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Igazából nekem mindegy is, mert egyik sem érdekel.

Csak annyit szeretnék barátnőmet se érdekelje ez a pasi.

MOndjuk

elég furcs aegy szitu számora az biztos.

2018. okt. 16. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!