Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Amelyik férfi előhozza a szexet egy nőnek, az benne is lenne vele. " Szerintetek mennyire igaz ez a kijelentés?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 16:21
1/5 anonim válasza:
igen.
A pasiknak kétféle nő van, akit megddugnának, és akit nem.
Akit megdugnának, azon beül még van kétféle: akivel kapcsolatot is el tudnak képzelni, és akivel csak a dugást, de kapcsolatot nem.
Akit nem dugnának meg, azzal néha baráti viszonyba kerülnek, de sokunk mem, sokunk csak azzal barátkozik, aki tetszik is neki, és a barátból még könnyen lehet dugó pajti is.
Tehát a válaszom: Igen
2/5 anonim válasza:
Ha ajánlatot tesz, akkor persze.
De van amikor csak úgy beszélgetünk róla, akkor nem. Legalábbis én már beszélgettem szexről más férfival és köze nem volt ahhoz, hogy ki akart kezdeni velem.
3/5 anonim válasza:
Nem igaz. Mesélhet arról, hogy "de megdugnám XY-t", az azt jelenti, hogy XY-t dugná meg, nem engem, de csak onnan gondolom, hogy a férfiak nem bonyolítják túl meg utalgatnak.
4/5 A kérdező kommentje:
Itt most nem arra kell gondolni, mikor kijelenti, hogy de megd... xy-t.
2018. ápr. 30. 16:29
5/5 A kérdező kommentje:
Többieknek köszi a választ!
2018. ápr. 30. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!