Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan sráccal aki kényszerbeteg?
Figyelt kérdés
A hétköznapi életben nem látszik rajta és csak bizonyos helyzetekbe jön elő.
Példák:
-Mindig mindennek ott kell lennie ahol a helye van.
-Csak úgy képes öltözni amik összeillenek
-Kényszeresen ellenőriz bizonyos dolgokat
2018. okt. 16. 18:43
1/13 anonim válasza:
*Kényszeresen ellenőriz bizonyos dolgokat
Írnál példát?
2/13 A kérdező kommentje:
Bezárta-e az ajtót.
2018. okt. 16. 18:52
4/13 anonim válasza:
Enyhe fokú autizmusban szenvedsz? Ez az igazi betegséged?
5/13 anonim válasza:
Nem hiszem. Engem is megfertőzne ezekkel a dolgokkal, a kapcsolatunkat pedig idővel ez tönkretenné, gyakoriak lennének a viták.
6/13 anonim válasza:
Ez nem kényszerbetegség, vagy akkor nekem is olyanom van, az ajtót tény nem nézem meg kétszer, de a kulcsot hogy magammal viszem e reggel a munkahelyemre igen, rossz lenne visszajönni érte ... inkább a szokások embere , de ez miért kéne kizáró ok legyen ? Felnőtt párkapcsolatok alatt vagyunk, ezen egy felnőtt miért gondolkozik el egyáltalán ?
8/13 anonim válasza:
Az első dolog zavarna, a másik kettő nem.
Nem ítélek elsőre, idővel kiderülne mennyire tudnám tolerálni.
9/13 anonim válasza:
Már az első szempontnál nem tudtam elfogadni a dolgot... Olyan emberrel nem vagyok kompatibilis, aki ennyire a rend rabja.
Szóval nem, nekem ez nem elfogadható.
10/13 anonim válasza:
új dolgok vásárlása esetén hol lesz a helyük?
ki mondja meg, hogy minek hol van a helye?
milyen gyakran lehet egy dolog helyét újra meghatározni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!