Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik elmeni? Ideje megismerkednünk?
Fél év, ha együtt is éltek, akkor már elég idő, hogy igenis illene ott lenned.
Nekem teljesen hasonló szituban nem jött el a párom, mikor a nagyapám ment el, azt mondta, nem így akar megismerkedni a (tágabb) családommal, meg hogy neki nincs ott keresnivalója, szóval azokat, mint amit most te is leírtál. Nagyon rossz volt, egyrészt rosszul éreztem magam a temetésen, hogy nincs aki támogasson, másrészt utána a "toron", ahogy összeült a család, kb. mindenki azt kérdezte, hogy hol van a párom, miért nincs itt, mert ez lett volna a teljesen alap, és kellemetlen volt, hogy még őt is mentegettem ki.
Egyébként meg, egy ilyen helyzetben mindenképpen az a lényeg, hogy a barátnőd mit gondol és kér. Ha ő szeretné, hogy ott legyél, mint aki hozzá tartozik - márpedig ő szeretné -, akkor nagyon is illik elmenni.
Az ember egy temetésre 2 okból megy el (már ha nem a saját temetéséről van szó):
1. Ismerte az illetőt és lerója a tiszteletét.
2. Nem vagy csak kevésbé ismerte az illetőt, de van valaki, akinek az elhunyt fontos volt és ezért ezt a valakit elkíséri, támogatja a gyászában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!