Errearra16 kérdése:
Nem tudok senkivel elmeni barhova nincsenek barataim es ez faj es egyedul erzem magam mert regen ez olyan konnyu volt nem tudom hogy tudok valtoztatni ezen? 16 f
Figyelt kérdés
2018. febr. 27. 19:16
1/4 anonim válasza:
Sajnos nekem sincs sok barátom, aki van, az se olyan, hogy el lehessen menni vele bárhová is. Menj másik suliba, ha van rá lehetőséged vagy akár ismerkedj itt.
2/4 anonim válasza:
Erre én is szeretném tudni a választ :(
Nekem sincs sok barátom... sőt... gyakorlatilag csak osztálytársaim vannak, barátaim nincsenek XP
15/L
3/4 nylonx válasza:
Sehogy! A világ szar.Én időmben (kilencvenes évek közepe) Tele volt minden fiatalokkal, csak a közelhaveri körben volt 4 zenekar, külön buszt szerveztünk amivel elmentünk összetörni egy kocsmát, Stoppoltunk, fesztiválokra jártunk, hegyekben túráztunk részegen eltévedtünk,reggelre egymás hányásában ébredtünk.
Ma minden mű és drága, semmi szerveződés alulról, semmi fantázia, a zene meghalt nincs stílusirányzat, nincs hol fellépni, senkit nem is érdekel:) Fogalmam sincs hol találkoznak a fiatalok. Mindenki elbújik a zárt világába a neten vagy nem tudom.
4/4 anonim válasza:
Hát azok között kell válogatnod, akik körülötted vannak közel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!