Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért olyan nagy gond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért olyan nagy gond az, hogy jelenleg nincs nagyon hobbim, barátaim és azért is keresek barátnőt magamnak, hogy tartalmasabb eltöltsem az időmet?

Figyelt kérdés

Mostanában nem nagyon vannak barátaim, olyan időszakban vagyok, hogy nem nagyon járok el, sokat vagyok itthon, viszont igénylem azt, hogy legyen barátnőm akivel tartalmasabban eltölthetném az időmet. Ezzel mi a probléma? Nem mindenkinek van sok barátja és nem mindenki jár el mindenhova egyedül.

Egy párkapcsolatban alap dolog az, hogy mindkettőnek tartalmasabb élete lesz. Nem csak azért keresem a barátnőmet, hogy szórakoztasson az a fontos nekem, hogy mindketten jól érezzük magunkat és sok közös élményeket osszunk meg egymással. Ezzel mi a probléma?

2018. okt. 15. 12:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
82%

1. Én hol írtam azt, hogy felpofoználak?

2. Nézzél már mélyen magadba, vajon miért nincs barátnőd? Tudom, mond meg az igazat és betörik a fejed.

Nem vetted még észre, hogy ketten mondjuk ugyanazt? És csak te állítasz merőben ennek az ellenkezőjét?

Szóval ideje lenne azon elgondolkodnod, hogy miért vagyunk mi ketten, te pedig miért egyedül.

3. Szóval, ha a másik felb..ssza az idegrendszeredet, amit persze TE hagytad, akkor ez téged feljogosít arra, hogy fizikálisan bántalmazz másokat. Még véletlenül se tanulnál meg uralkodni magadon és érzéseiden.

Persze, hibáztatni a másikat még mindig könnyebb, mint magadba nézni.

Pl. az utcán sétálsz és lefröcsköl téged egy autó. Ugye, az autós volt a hibás, és még véletlenül se te, mert pl. olyan helyen sétáltál.

Olvass Csernus Imre könyveket és világosodj meg!

2018. okt. 15. 22:07
 22/24 A kérdező kommentje:

Olyan vagy, mint egy ovodás. Mi ketten mondjuk ugyanazt, de te teljesen mást mondasz ezért mi vagyunk túl erőbe, ezért nekünk van igazunk.

A mi kormányunk is egy szent, igazságos kormány, mert legtöbben rá szavaztak ezért biztos nekik van igazuk ugye?

Azt nem veszed észre, hogy egy felszínes, semmitmondó csajszi vagy és még te mondod, hogy művdelődjek és világosodjak meg? Persze én mindenben hibás vagyok te vagy maga a tökély, ha te mondod.

2018. okt. 15. 22:40
 23/24 anonim ***** válasza:

Azért, mert aki ennyire semmilyen, jellegtelen, motiválatlan, az kapcsolatban sem lesz jobb, és tőlem fogja elvárni, hogy szórakoztassam, még akkor is, ha azt mondod, hogy áááááá, ez nem így lesz. De. Milyen időtöltési lehetőséget tudsz ajánlani egy lánynak, ha nem érdekel téged semmi most, per pillanat?

Sajnos a tapasztalatom az, hogy az ilyen típusú emberek kb. addig tényleg partnerek ebben, amíg meg nem szerzik maguknak a másikat, aztán visszapunnyadnak...

Én el tudom foglalni magam egyedül is, eljárok egyedül, mert nem vagyok egy nebántsvirág kis nyuszika, egyedül is jól tudom érezni magam. De vannak olyan hobbijaim is, amiket otthon egyedül is el tudok végezni (mozgás, bélyeggyűjtés, kézműveskedés). Nyilván jobb egy szerető párral, de attól még egyedül is kell tudni jól éreznie magát az embernek.

2018. dec. 24. 08:55
 24/24 anonim ***** válasza:

én férfi vagyok, kérdező, de szerintem nem gond egyáltalán...

mit számít az, hogy mi a hobbid? és ha nincs, akkor mi van?

többet ér az, ha van hobbid, csak épp a nőket nem érdekli? kb. ugyanott vagy

az pedig SZVSZ csak pozitívum, ha nincsenek barátaid, így legalább nem nyíghat a barátnőd, hogy miért velük töltöd az idődet, miért nem ővele...ez ugyanis rendszeres, micsoda dolog má', hogy a pasi elmegy a haverokkal sörözni ahelyett hogy őt vinné moziba...

szóval kérdező, aki erre fogja hogy nem jön össze veled, az csak szimplán hazudik

"Mert egy társ nélkül akkor te egy senki vagy, üres az egész életed."

a kapcsolatfüggőség mára már kezelhető betegség

alaposan rád is fér, ahogy elnézlek...

"akkor te mit fogsz csinálni? Ülsz otthon és malmozol?"

ha a barátnője nincs vele, nem mindegy, mit csinál?

és ha otthon ül és malmozik, akkor mi van? semmi...

"Egyébként az tényleg furi, hogy a saját boldogságodat egy másik személytől várod el és tőle teszed függővé."

bagoly mondja verébnek...

"Te még mondatokat se tudsz értelmezni, úgyhogy ne okoskodj folyton a kérdések alatt."

kisapám, te maximum a saját kínai tornacipődnek osztogass itt parancsokat, okés?

mindamellett amíg te tömény baromságokat írsz, ne kérd számon máson az okoskodást

a mínuszt kaptad helyből

"Én meg feljelentettelek volna bántalmazásért és jó pár évre börtönbe zárattalak volna ezért. Milyen jogon mersz te kezet emelni egy nőre?"

Magyarország egyetlen esküdtszéke se ítél el senkit egy pofonért...

"Nem vetted még észre, hogy ketten mondjuk ugyanazt?"

tökmindegy, ha nem igaz, mondhatjátok ezren is ugyanazt...

"Persze, hibáztatni a másikat még mindig könnyebb, mint magadba nézni."

persze-persze, ti magatok vagytok a megtestesült tökély...szentté mikor avatnak majd benneteket?

"Olvass Csernus Imre könyveket és világosodj meg!"

pfffff, te komolyan attól a bulvárszemetet író idiótától okosodsz?

Csernus egy fogalmatlan idióta, kb. annyi köze van a pszichológiához, mint Egely Györgynek a fizikához

lehet engem is lepontozni a sutyerákoknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál...

2019. aug. 14. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!