Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért olyan nagy gond az, hogy jelenleg nincs nagyon hobbim, barátaim és azért is keresek barátnőt magamnak, hogy tartalmasabb eltöltsem az időmet?
Mostanában nem nagyon vannak barátaim, olyan időszakban vagyok, hogy nem nagyon járok el, sokat vagyok itthon, viszont igénylem azt, hogy legyen barátnőm akivel tartalmasabban eltölthetném az időmet. Ezzel mi a probléma? Nem mindenkinek van sok barátja és nem mindenki jár el mindenhova egyedül.
Egy párkapcsolatban alap dolog az, hogy mindkettőnek tartalmasabb élete lesz. Nem csak azért keresem a barátnőmet, hogy szórakoztasson az a fontos nekem, hogy mindketten jól érezzük magunkat és sok közös élményeket osszunk meg egymással. Ezzel mi a probléma?
#9 Mi az ami érdekel? Hát pl. a társadalom kritika. Kritizálom ezt a hozzáállást például, hogy fekete fehérnek látod az embereket. Igen nem vagyok az az örökmozgó típus, de nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem mozdulok ki. Nyílvánvalóan nem egy örökmozgó sportoló lányba fogom megtalálni azt amit keresek, de még mindig tartom magam ahoz, hogy nem a másiktól várom el az aktívabb életet, hanem ez alapból a kettőnk párkapcsolata hozza el magától és együtt fogunk programokat csinálni, ha ezt nem érted akkor én sajnállak. Neked semmit nem mond az a szó, hogy közösség és az, hogy a párkapcsolatban nem te, én vagyunk hanem mi?
"nem fog összejönni egy dagadt, lusta emberrel" Ez meg egy politikailag inkorrekt mondat volt tőled, remélem hamarosan az ilyeneket büntetni fogják!
#10 Te meg vegyél vissza az arcodból, mert elég irritáló az én központúságod! Ki a fenéd érdekel az, hogy egyedül jársz el és nem érdekelnek az instagramos fotóid. Szíved joga, de ne kérkedj ezzel, mert sokan fognak ezért téged utálni. Vannak emberek, mint én akik barátokkal szeretnek menni és nem egyedül, nincs ebbe semmi!
"és nem érdekelnek az instagramos fotóid." - Hát, ezt is mellélőtted... :-D Instagram, szívem, én rendes fényképezőgéppel fotózok, utólag pakolom ki albumba, egy utazás ritkán jön össze 100 kép nélkül, és ezt nem a szelfik teszik ki. Bárki ugyanúgy be tud fizetni azokra az utazásokra, amikre elmegyek, semmi extra nincs benne.
Figyelj, te minden nőneműt kérdeztél, legalábbis nem nagyon látok megkülönböztetést, hogy a nők közül mégis melyik réteg véleményére vagy kíváncsi, a mindenkiben meg benne vannak az örökmozgók is és a tévé előtt döglődők is. Tehát én is megszólítva éreztem magam, és mivel én aktív vagyok, ezért leírtam, hogy nekem ez miért szempont, és mi a problémám a hozzád hasonló hozzáállásúakkal.
""nem fog összejönni egy dagadt, lusta emberrel" Ez meg egy politikailag inkorrekt mondat volt tőled, remélem hamarosan az ilyeneket büntetni fogják!"
Most már bebizonyítottad, hogy pszichésen te egy beteg ember vagy.
Kezeltesd magad. Ide is gondolom csak azért jöttél, hogy egy kicsit a figyelem középpontjába kerülj, mert egyébként nem lennél, plusz mivel nem jársz sehova, ezért most megkaptad azt,hogy pár órára rád figyeltek.
"Nyílvánvalóan nem egy örökmozgó sportoló lányba fogom megtalálni azt amit keresek,"
Na látod, saját magadnak mondasz ellent azzal, hogy állításod szerint nincsen külön aktív és passzív ember.
Te egy passzív ember vagy. Ismerd már be, könyörgöm.
" Neked semmit nem mond az a szó, hogy közösség "
De, persze, hogy mond. De még mindig nem válaszoltál arra, hogy elmennél-e egy színházba, egy három órás darabot megnézni úgy, hogy nem szeretsz színházba járni. Lenne-e kedved olyan KÖZÖS programra, amiben te nem éreznéd jól magad?
" hanem ez alapból a kettőnk párkapcsolata hozza el magától és együtt fogunk programokat csinálni,"
De akkor halljuk. Sikerül összejönnöd egy csajjal. Milyen programokra mennél szívesen!
"Mi az ami érdekel? Hát pl. a társadalom kritika."
Magadat is szoktad kritizálni és megvizsgálni, hogy mit b..szol el folyamatosan? Hogy miért vagy ilyen szerencsétlen?
Ja, és mondom a legfrissebbet, az egyik idei buszos utazásomon volt egy utastársam, aki szeret túrázni, megbeszéltük, hogy ha lesz alkalom, akkor megyünk máshova is, most lesz két teljesítménytúra, ez annyiban különbözik az átlag túrázásról, hogy szintidő van, na, ezt már nem akarta bevállalni, én meg igen.
Én elmegyek olyan utazásokra, hogy hajnalban indulok és késő éjjel érek haza. A legtöbb ismerősöm erre nem vevő.
"Te egy passzív ember vagy. Ismerd már be, könyörgöm."
Te meg ismerd már be azt, hogy egy általánosító fekete-fehéren látó igazi hülye vagy.
"Most már bebizonyítottad, hogy pszichésen te egy beteg ember vagy."
Persze beteg vagyok, azért mert kiállok a korrekt, nem általánosító, becsmérlő beszélgetések mellett. Igen büntetném az ilyen lenéző, pökhendi, bántó stílusodat. Mellé egy jó nagy pofont megérdemelnél!
"De, persze, hogy mond. De még mindig nem válaszoltál arra, hogy elmennél-e egy színházba, egy három órás darabot megnézni úgy, hogy nem szeretsz színházba járni. Lenne-e kedved olyan KÖZÖS programra, amiben te nem éreznéd jól magad?"
Igen szívesen elmennék színházba, sokkal inkább, mint egy moziba.
Sok féle programokban részt vennék, mint kirándulás, utazgatás, kultúrális előadások, színház.
Szeretném, ha visszavennél a stílusodból, mert ha ezt az arcomba mondtad volna már lekevertem volna neked egy nagy pofont!
"Szeretném, ha visszavennél a stílusodból, mert ha ezt az arcomba mondtad volna már lekevertem volna neked egy nagy pofont!"
Én meg feljelentettelek volna bántalmazásért és jó pár évre börtönbe zárattalak volna ezért. Milyen jogon mersz te kezet emelni egy nőre?
Szüleid ezt tanították neked? Apád is megverte anyádat?
#18 Érdekes, de kezet emelni egy férfira az más ugye? Az megengedett nem? Olvasd vissza milyen bántó, becsmérlő dolgokat írtál nekem, olvasd úgy fel, mintha egy külső szemlélő lennél. Ilyenek miatt lettem pc párti, mert én úgy érzem semmilyen bántót nem szoktam senkire se mondani, és úgy érzem az ilyen lenéző kifejezések ellen felkell lépni!
Nem szívesen vágok pofán senkit se, de te se hozd ki ezt senkiből és ne fenyegess azzal, hogy börtönbe záratnál ilyenekért, mikor ezt te hozod ki a másikból!
"már lekevertem volna neked egy nagy pofont!" - Nem csodálkozom, miért nincs barátnőd. :-)
Sose legyen gyereked, mert ilyen hozzáállással, ha nem neked van igazad, akkor pofozkodsz, szörnyű apa lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!