Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is vissza szoktátok olvasni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is vissza szoktátok olvasni az exetekkel váltott üzeneteket a "régi szép időkből"?

Figyelt kérdés
Nekem ugyan csak idézőjelesen az "exem", mert nem jöttünk össze, de a mai napig előfordul, hogy beleolvasok a beszélgetéseinkbe. (Szerintem már lassan tudom kívülről, miket írtunk egymásnak :D) Már egy pár hónapja nem tartjuk a kapcsolatot pedig. Ez mennyire gáz szerintetek?

2018. okt. 13. 21:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hajajj, pedig próbáltam, találkozgattam, ismerkedtem többekkel. De sehol semmi sajnos...

Az idézetet egyébként ismerem, sokat jelent számomra, mert valóban álmodozó típus vagyok és nagyon is ül a mondanivalója. Szeretek álmodozni és szeretnék élni, de a kettő egyszerre nem igazán működik, illetve nálam nem. Előbbiben már jó vagyok, utóbbiban van hova fejlődnöm.

2018. okt. 13. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, először is teljesen zárd le a múltat és többet NE olvasgasd ezeket a leveleket.

Utána fogalmazd meg nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnél magadnak és csak ezekre összpontosíts.

Addig, amíg a múltban élsz, és csak az az ember van előtted, addig soha nem lesz senkid, mert mindenkiben csak őt fogod keresni.

2018. okt. 13. 22:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked ez a valakid idézőjelesen sem exed. Te egy beteljesületlen szerelemről ábrándozol még mindig, ami teljesen más szitu.
2018. okt. 13. 22:18
 14/17 A kérdező kommentje:

12: Igen, igazad van... Csak sajnos megfigyeltem már, akkor tudom elengedni a múltam, ha rámkacsint a jövőm. De a megoldás abban lenne, amit te írtál.

13: Miért vagy miben más?

2018. okt. 13. 22:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Én a naplóm szeretném vissza olvasni amit akkor írtam, mikor reménytelenül szerelmes voltam egy fiúba aki gyakorlatilag levegőnek nézett. Szeretném felidézni a régi keserédes emlékeket vele, egy kicsit át élni a pillanatot amikor azt hittem ő a világom, felidézni milyen gyerekesen rajongtam azután ami nem volt az enyém.

Csak sajnos egy éve hirtelen felindulásból, kitéptem az olyan részeket amiben arról sírok, milyen szar is az élet és darabokra téptem a lapokat. Ezt amugy azóta megbántam. Mert,néha jó emlékeztetni magunkat, hogy hol voltunk x idővel ezelőtt és hol tartunk most. Össze hasonlítani és végig gondolni mit csináltunk rosszul, mi miatt történt, minek mi a tanulsága.

És lehet kigunyolni a kérdezőt amiért olvasgatja az exével folytatott beszélgetést de néha igenis jó bele csöppeni a múltba és kínozni magunkat kicsit.

Így tanul az ember. Jobb esetben.

Legalábbis szerintem.

2018. okt. 13. 22:36
 16/17 anonim ***** válasza:

Éppen a minap indultam én is a kuka irányába, hogy na most aztán kidobom a 15 éve írt naplóimat, és elkezdtem beleolvasni dühösen, hogy mi ez a sok hülyeség, és nem tudtam letenni.Az ember nem tagadhatja meg a múltját, bármennyire szeretné néha, az is ő maga volt és az akkori legjobb tudása szerint élt és döntött.

2018. okt. 13. 22:43
 17/17 anonim ***** válasza:
a halálát kívánom. :D
2018. okt. 18. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!