Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az amit csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az amit csak egy nő adhat meg egy férfinak a párkapcsolatban, a testi kapcsolaton kívül?

Figyelt kérdés
2018. okt. 12. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
Amit én a környezetemben látok: szerelem,odafigyelés,törödés,fözés,mosás,takarítás,házból otthon teremtés,problémák megoldása,lelki támasz,társaság,ilyesmik. Arra jobban kívâncsi lennék,hogy egy férfi mit tud nyújtani egy nönek a gyereken kívül,mostanában sokat gondolkoztam ezen,de sajnos még nem jöttem rá.
2018. okt. 12. 15:51
 12/16 anonim ***** válasza:

#11: védelmet, biztonságot, gondoskodást, odafigyelést.

Kérdező: igen, egy barát, rokon is adhat nekünk lelki, szellemi értékeket, de ha ezt átszövi a szerelem akkor teljesen más.

Mindkét fél adhat törődést, szerelmet, kölcsönös tiszteletet, biztos háttért. Igazából kár is ezt nemekre lebontani, mert szerintem kb ugyanezek a dolgok fontosak.

2018. okt. 12. 16:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12# én ezeket nem látom a valóságban. De mindegy,ne alakítsuk át a kérdést a személyes picsogásommá.
2018. okt. 12. 17:10
 14/16 anonim ***** válasza:

gyerekeket,torodest, tamogatast, gondoskodast,huseget, baratsagot, boldogsagot, harmoniat, szerelmet, apolast betegseg eseten, tarsasagot, tamaszt, vigaszt.

Egyszoval mindent, amit a tarsad adhat, akivel kotottel egy orok kis szovetseget. Ugyanezt tudjak a ferfiak is nyujtani a parjuknak.

2018. okt. 12. 21:12
 15/16 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi mi az ami a nőiességből fakadóan jön. Ahogy írták a válaszokban, hogy a "puhaság" és a "finom női energia". Mik ezek? Miben nyilvánulnak meg? Nem a társ szerepe érdekelne, hanem a nőiesség része. És nem az ölelés, bújás része, hanem a lelki oldal. Mit vár ilyen téren egy férfi a nőtől? Van olyan amit egy férfi nem mondana el a legjobb barátjának sem, de egy hozzá közel álló nőnek igen? Több válaszban volt az "otthon". A nő ilyen értelemben egyfajta menedék is? A világ elől? Mint egy "anyai" védelem?
2018. okt. 12. 22:11
 16/16 anonim ***** válasza:

A volt férjemnek a válás ellenére én vagyok az egyetlen személy, akiben megbízik és a legmélyebb titkait megosztja velem. Nyilván ha lenne kapcsolata bármelyikünknek, nem így lenne. De egyszerűen nem lehet kitörölni azt a 12 évet, pláne mivel a "barátai" is elmaradoztak sokszor az életéből és tényleg én voltam mindig az egyetlen stabil pont. Én ismerem, szeretem, meghallgatom és támogatom, ha kell.

Ha nem lenne közös gyerekünk, talán nem keresnénk egymást de így adott a helyzet. A lényeg, hogy vannak dolgok amiket a legjobb barátjával sem oszt meg de velem igen...fura helyzet ez.

2018. okt. 13. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!