Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az amit csak egy nő adhat meg egy férfinak a párkapcsolatban, a testi kapcsolaton kívül?
#11: védelmet, biztonságot, gondoskodást, odafigyelést.
Kérdező: igen, egy barát, rokon is adhat nekünk lelki, szellemi értékeket, de ha ezt átszövi a szerelem akkor teljesen más.
Mindkét fél adhat törődést, szerelmet, kölcsönös tiszteletet, biztos háttért. Igazából kár is ezt nemekre lebontani, mert szerintem kb ugyanezek a dolgok fontosak.
gyerekeket,torodest, tamogatast, gondoskodast,huseget, baratsagot, boldogsagot, harmoniat, szerelmet, apolast betegseg eseten, tarsasagot, tamaszt, vigaszt.
Egyszoval mindent, amit a tarsad adhat, akivel kotottel egy orok kis szovetseget. Ugyanezt tudjak a ferfiak is nyujtani a parjuknak.
A volt férjemnek a válás ellenére én vagyok az egyetlen személy, akiben megbízik és a legmélyebb titkait megosztja velem. Nyilván ha lenne kapcsolata bármelyikünknek, nem így lenne. De egyszerűen nem lehet kitörölni azt a 12 évet, pláne mivel a "barátai" is elmaradoztak sokszor az életéből és tényleg én voltam mindig az egyetlen stabil pont. Én ismerem, szeretem, meghallgatom és támogatom, ha kell.
Ha nem lenne közös gyerekünk, talán nem keresnénk egymást de így adott a helyzet. A lényeg, hogy vannak dolgok amiket a legjobb barátjával sem oszt meg de velem igen...fura helyzet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!