Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ti értitek, hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti értitek, hogy mit esznek a férfiak bizonyos nőkön?

Figyelt kérdés

Egy részüket értem, valahogy egy nagy, kerek fenékben meg egy pár dagadó mellben nagy arányban képesek meglátni a belső értékeket, amitől halálosan szerelmesek lesznek. Az "instamodell" típusokra gondolok, akik pózolva 10/10-esek, nyilván nagy arányban beléjük szeretnek.

De mi van azokkal, akik még csak nem is néznek ki ilyen tökéletesen, mégis egy tucat férfi koslat utánuk? Olyan nők, akik ráadásul nem is túl okosak, de pláne nem igazán kedvesek, sőt, ráadásul nagy arányban hajlamosak a hisztire is, igazi dráma mellettük az élet. Gyakorlatilag nem sok van bennük abból, amit itt a férfiak hajtogatni szoktak, hogy vonzó egy nőben, sőt, sokszor leginkább az ellentéte, mégis tömegesen oda vannak értük a férfiak.

2018. okt. 12. 13:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

ui.: És ez a legdurvább kijelentésed:

"Gyakorlatilag nem sok van bennük abból, amit itt a férfiak hajtogatni szoktak, hogy vonzó egy nőben, sőt, sokszor leginkább az ellentéte, mégis tömegesen oda vannak értük a férfiak."

2018. okt. 12. 13:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Azt se értem, rajtam mit esznek...sőt, sokszor azt se értem én mit eszek a férfin. Nem is tetszik, de simán bele tudok habarodni. Miért? Csak.

Gondolom fordítva is ennyi a logika benne.

2018. okt. 12. 13:58
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

"Nem, csak próbálom valahogy kiismerni kicsit a férfiakat és feltűnt ez a jelenség."

Nincs olyan, hogy "a férfiak". Egyének vannak.

2018. okt. 12. 14:03
 14/16 anonim ***** válasza:
97%
Én is sokszor látom, hogy a válaszokban a természetes, cuki, kedves, okos, szerény lányok a favoritok, a valóságban pedig még a visszafogott, szerény pasik közül is soknak a nagyszájú, affektáló, rovar/kutya/macska láttán sikítozó, kirakott mellű, műkörmös, szolizott, tetovált szemöldökű, nyomulós, erőszakos, minden szó után gciző-bmegelő, cgánylány típusú "temperamentumos" lányok jönnek be. Nyilván nem minden férfinek egyforma az ízlése és nem, nem vagyok irigy senkire, igazából semmi közöm mások kapcsolataihoz vagy preferenciáihoz, csak nekem is feltűnt ez a jelenség több különböző társaságban is. Egyelőre annyira jutottam, hogy mivel az ilyen lányok/nők nyomulósak, határozottak és sokan könnyen adják magukat, így náluk nagyobb az esély minimum egy dugásra. Egy szerény, visszafogott nő lehet, hogy hónapokig akarna ismerkedni és benne van a pakliban, hogy végül mégsem fog működni a dolog, úgyhogy főleg a fiatalabb pasik közül sokan nem pazarolják az idejüket ilyen bizonytalan kimenetelű ismerkedésekre vagy kapcsolatokra.
2018. okt. 12. 14:26
 15/16 anonim ***** válasza:
89%

Eloszor is, egy no kulseje az ami eloszor megfogja a ferfit, a belseje az ami megtartja.

Tapasztalatom szerint azok a nok, akik szerinted nem neznek jol, azok nagyon is bejonnek a ferfiaknak, mert azert a legtobbje szereti a termeszetes szepseget.

Tobb mint valoszinu, hogy azok a nok tenylegesen noiesek, belul is. Ruzs es miniszoknya meg nem tesz noiesse, se a viragos ruha.

A noies no az eleri, hogy a ferfi ferfinak erezze magat mellette.

Abban az esetben amikor egy dramakiralynovel vannak egyutt, akkor meg tobb, mint valoszinu, hogy a szex az nagyon jo/es miert menjen mashova amig kis befektetessel megkapja?

Nokent engem mar igazan nem erdekel, hogy aferfiak kiert vannak oda. Egy a fontos, aki engem akar.

2018. okt. 12. 14:28
 16/16 A kérdező kommentje:
Félreértitek, nem arról van szó, hogy az "nem instás" csajok nem néznek ki jól, arról a kategóriáról beszélek, aki inkább átlagos, mint tökéletes, mégis rengetegen futnak utánuk, miközben a viselkedésük ezt abszolút nem indokolja, mert gyakorlatilag az ellentétét képviselik annak, amit a férfiak általában belsőre vonzó nőként leírnak. Nem értem, hogy miért állítanak ennyire mást, mint amit a választásuk tükröz.
2018. okt. 12. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!