Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti értitek, hogy mit esznek a férfiak bizonyos nőkön?
Egy részüket értem, valahogy egy nagy, kerek fenékben meg egy pár dagadó mellben nagy arányban képesek meglátni a belső értékeket, amitől halálosan szerelmesek lesznek. Az "instamodell" típusokra gondolok, akik pózolva 10/10-esek, nyilván nagy arányban beléjük szeretnek.
De mi van azokkal, akik még csak nem is néznek ki ilyen tökéletesen, mégis egy tucat férfi koslat utánuk? Olyan nők, akik ráadásul nem is túl okosak, de pláne nem igazán kedvesek, sőt, ráadásul nagy arányban hajlamosak a hisztire is, igazi dráma mellettük az élet. Gyakorlatilag nem sok van bennük abból, amit itt a férfiak hajtogatni szoktak, hogy vonzó egy nőben, sőt, sokszor leginkább az ellentéte, mégis tömegesen oda vannak értük a férfiak.
Nem mindegy az neked, hogy ki kit szeretne magának párjául, hogy ki kit lát szépnek?
Nem kell a másik ízlésvilágát megérteni. Nem erről szól a párkapcsolat. Minden ember más.
Egyébként rád nézve szegénységi bizonyítvány, ha azt hiszed, hogy csak az instak...rváknak lehet párjuk, és aki nem ilyen, annak, akkor minek is kapcsolat?
SENKI SE TÖKÉLETES!!! Ezt jobb, ha tudod!
Csak sajnálni tudlak, hogy ilyen felfogásod van.
Én is sokszor olvasom itt, hogy a férfiak elvárásai: legyen kedves, szerény, cuki, szeretetteljes stb, ehhez képest a nagyszájú, agyhalott libák után koslatnak leginkább. Ha csak szexre, azt még meg is érteném, de hogy kapcsolatra..:D Na mondjuk az ilyen kapcsolatok pont olyan rakás szarok is, mindig csak a hiszti megy, majd idővel, mikor már kiidegelték egymást kellően, szakítanak.
Te ennél legyél értelmesebb, ne aggódj, neked is jön majd megfelelő partner.
#1, #2, #3
Ti melyik kérdést olvastátok, hogy ilyeneket írtok? Én leírtam egy jelenséget, amit megfigyeltem. Írtam bármit magamról, a külsőmről? Írtam valahol olyat, hogy csak az "instás" lányoknak lehet kapcsolatuk? Szerintem nem írtam sehol egyikről sem. Akkor mégis mire reagáltatok így?
6-os vagyok. Nem tudom, én úgy látom, akad párja a drámakirálynőknek és a nyugodtabb természetű csajoknak is. Hogy ki után mennyien koslatnak, az tuti nem ettől függ, de szerintem simán van olyan férfi, aki simán igényli a balhékat, meg az érzelmi áradásokat. Ha mélylélektanilag nézem, akkor sokan vannak közülük, akik nem tudják vagy merik megélni az érzelmeiket, így keresnek maguk mellé valakit, aki megteszi helyettük is, így közvetett módon, a párjuk által élik meg a saját belső viharaikat is. De ez általában nem tudatos.
De van, akinél ez nem ennyire bonyolult, nem hiányzik neki a hiszti, csak vannak dolgok, amik miatt úgy van vele, hogy éppen megéri elviselni. Kapcsolt áru, valamit valamiért, stb.
"De mi van azokkal, akik még csak nem is néznek ki ilyen tökéletesen, mégis egy tucat férfi koslat utánuk?"..stb.
Az egész 2. bekezdésed arról szól, hogy szidod az olyan csajokat, akik nem istánsak és elképzelésed sincs arról, hogy nekik hogyhogy van kapcsolatuk, hogy hogy ők is kellenek valakinek.
Úgy, kislány, hogy nemcsak az instás csajoknak jár kapcsolat, te észlény.
Téves a megfigyelésed. Nem reális.
2-es válaszoló vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!