Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, jàrnàtok egy olyan bátor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, jàrnàtok egy olyan bátor és jólnevelt férfival, aki ha valaki megsértene titeket, azonnali fegyveres párbajra hívná ki az agresszort?

Figyelt kérdés
2018. okt. 10. 18:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9-es,remélem egyszer majd téged jelentenek és oda kerülsz ahová való vagy.
2018. okt. 10. 19:34
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Hova való vagyok?
2018. okt. 10. 19:56
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
És szerinted ki menne egy fegyveres ismeretlen barommal az erdőbe manapság párbajt vívni?
2018. okt. 10. 20:15
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Igen,le kell loni fegyverrel mindenkit,aki beszol.

N/37

2018. okt. 10. 20:31
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell ahhoz fegyveres párbaj meg MP5...bőven megteszi egy borotvaéles macheta vagy bajonett is.
2018. okt. 10. 20:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Bátor és jólnevelt? Inkább szociopata.
2018. okt. 10. 20:46
 17/21 anonim ***** válasza:
84%
Miért lenne bátor és jól nevelt, aki egy szóban történő sértésre fizikai erőszakkal, gyilkossággal akar visszavágni? Szerintem ez inkább egy agresszív ember primitív reakciója. Semmi lovagias, hősies nincs benne.
2018. okt. 10. 20:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem, különben is a számban van a nyelvem, ha sértegetnek.
2018. okt. 10. 21:24
 19/21 anonim ***** válasza:

nem tudom miért feltételezitek azt,hogy azért mert a kérdező fegyveres párbajra hívná a sértegetőt,az automatikusan belemenne ebbe.

ha szemtől szemben történik a számonkérés,akkor valószínűbb lenne egy bunyó.

szóval szerintem kezdj el boxolni és a fegyveres párbaj helyett inkább ökölharcra invitáld.

az ilyesmivel valóban be lehet sza-ratni a másikat,míg a fegyveres párbajra hívásnál azt hiszik hogy elgurult a gyógyszered.

pl-uram,az ön hangneme sértő volt a feleségem számára,amivel közvetetten engem is megsértett,ezért elégtételt követlek,ökölharc formájában.

ha nem jön ki velem az étterem mögé,ahol szétba-szhatom a köc-sög bu-zi fejét...azt kell mondjam önre,hogy egy besza-ri gyáva csi-cska.-

ez teljesen korrekt.

2018. okt. 12. 20:37
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 persze, csak ne gondold, hogy majd puszta kézzel kiáll ellened...előkap egy bökőt, onnantól véged.
2018. okt. 12. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!