Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet ilyen bátor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ilyen bátor, magabiztos ez a pasi?

Figyelt kérdés
Ha valahol összefutunk, úgy néz, olyan leplezetlenül szinte bámúl, hogy már már nekem kellemetlen... Beszélget valakivel, arra megyek és lazán elfordul a beszélgetéstől (akár nőkkel is), hogy engem bámuljon... Ha közeledek felé, olyan mintha belül ordítaná, hogy nézz rám, nézz rám, nézz rám! Az elején még nem tudtam hova tenni a dolgot, de mostanra pont ettől tetszett meg a pasi, hogy ilyen rámenős! De az is igaz, hogy amikor meg ránézek, kicsit visszavesz, kicsit beszaribbá válik! Olyan mintha csak nagyon fel akarta volna hívni magára a figyelmet... hát sikerült! :D

2018. máj. 5. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Sok sikerélménye lehetett nőknél.
2018. máj. 5. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincs semmi, vannak ilyen emberek, akik mindenkit megnéznek. Azért van a szemük. Szerintem ő sem csak veled csinálja.
2018. máj. 5. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért magabiztos, mert mer megbámulni? Lehet egyszer majd meg is szólít!

Látja rajtad, hogy zavarba jössz tőle és ez szórakoztatja.

2018. máj. 5. 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Fura. Ha egy ronda pasi csinálja ezt, akkor egy perverz zaklató. Ha egy jól kinéző, akkor magabiztos.

Hogy lehet ilyen "bátor"? Ehhez nem kell bátorság. Nézni bárki tud, csak van, aki kulturáltabban csinálja.

2018. máj. 5. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez csak bunkó, aki nem tud viselkedni. Ha bátor lenne, meg is szólítana.

Te se lehetsz valami válogatós.

2018. máj. 5. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
20%
gyerekek, honnan jöttél az oviból, menj már el egy etólogushoz
2018. máj. 5. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Meséld el kérlek ebben mi a bátorság?

31/f

2018. máj. 5. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Még nem tudja, hogy kilóg a kapanyél a szádból.
2018. máj. 5. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!