Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15/f vagyok és nagyon érzékeny a makkom, "fedetlen". Tudtok erre valami megoldást?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 20:05
11/18 anonim válasza:
nekem abszolút nem fáj soha, lehet vizes meg száraz is, ez valami egyedi probléma lehet. mennyire fáj? és milyen érzés pontosan? szúró?
12/18 A kérdező kommentje:
Annyira, hogy nem érek hozzá ha nem muszáj. Nem tudom nagyon leírni, vagy hasonlítani valamihez kellemetlen érzés
2010. jún. 23. 21:05
13/18 anonim válasza:
nem lehet hogy elkaptál valamilyen betegséget? könnyen megeshet hogy összeszedtél valami nemi betegséget és ez annak a következménye. nincs semmilyen külső elváltozás? nem piros vagy hólyagos vagy ilyenek?
14/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy betegség lenne mert amióta az eszemet tudom ilyen érzékeny. :S
2010. jún. 23. 21:16
15/18 anonim válasza:
vegyél fel lenge boxert, húzd fel a fitymád, és úgy sétálj.. nehéz lesz az első pár nap de utána jó lesz:D
16/18 anonim válasza:
nah, megint csak: méééért kell?
-ha judeizmus szerint élsz, tedd azt, semmi baj nincs vele, de nem értem, miért kell egy öntudatlan csecsemőt már fitymátlanításnak alávetni
-ha csak simán jött a kedves szülőnél az elgondolás: jajj ez így higiénikusabb, akkor jól kiba*tak veled édes fiam.
-ha eü okok: az pech. kenegesd, meg hordj pamutalsót, és tűrj. magától az biz nem nő vissza
19L
18/18 anonim válasza:
Bár még nem voltam andrológusnál (mivel lány vagyok...) nem hinném, hogy a vizsgálat többől állhat némi tapogatózásnál - mivel nincs mit hova bedugni. Esetleg ultrahang, de az semmi. De nézz utána neten, vagy hívj fel egy szimpatikus dokit és kérdezd meg, készségesen segítenek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!